Sarah Zobel: Sexlivet kan være svært
Gravide Sarah Zobel fortæller om udfordringerne ved en voksende krop.
Sarah Zobel og Burhan G afslørede i slutningen af juni, at de skal være forældre.
Sarah Zobel og Burhan G afslørede i slutningen af juni, at de skal være forældre. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Sangeren Burhan G og hans kæreste Sarah Zobel, som er psykolog og tidligere model, annoncerede sidst i juni, at de skal være forældre. Nu afslører Sarah Zobel på Instagram, at den voksende mave også kan give visse problemer i parforholdet.

- Nærværet og intimiteten kan godt være lidt af en udfordring med stor mavse, skriver 41-årige Sarah Zobel til sin video på Instagram.

Sarah Zobel forklarer, at de mange forandringer under graviditeten kan ændre både manden og kvindens forhold til kroppen, og det kan give problemer i dobbeltsengen.

- Under graviditeten, når man bliver større, måske mere træt og mere besværet, så er det måske ikke den mest sexede tid i ens liv, og det kan være svært at holde gang i et sexliv, fortæller Sarah Zobel i videoen.

32-årige Burhan G og 41-årige Sarah Zobel har officielt dannet par siden 2013. Sarah Zobel har været gift med den tidligere balletdanser og instruktør Alexander Kølpin gennem 13 år. De har to børn sammen, men gik fra hinanden i 2012.

Sarah Zobel er mor til både en dreng og en pige, og hun har afsløret på sin videoblog, at nu hvor hun har prøvet begge dele, betyder det kommende barns køn ikke noget - så længe barnet er sundt og raskt.

Se gravide Sarah Zobel her.

Se en bid af videoen her.

Og hele videoen på facebook.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.