Tavle, kridt og pegepind.
De studerende ønsker minimum 20 undervisningstimer om ugen for alle studerende.
Men hvis det skal kunne lade sig gøre, skal uddannelserne enten have flere penge, eller også kommer de studerende til at blive undervist på meget store hold.
"I princippet kan man godt øge antallet af timer til de studerende, men det betyder, at de skal undervises på ekstremt store hold, for at få økonomien til at hænge sammen. Og det, tror jeg ikke, nødvendigvis er til fordel for deres indlæring," siger formanden for Danske Universiteter, Jens Oddershede til Newspaq.
Han oplever ikke, at det nuværende antal undervisningstimer er et stort problem.
"Vi oplever, at de studerende bliver bedre og bedre til at gennemføre studiet og gennemføre eksamener. Jeg ved godt, der er nogen, som køber ekstrakurser, men det har de gjort i mange år. Det er ikke mit indtryk, at antallet er særlig kraftigt stigende," siger Jens Oddershede.
I diskussionen om bedre undervisning til studerende peger Jens Oddershede desuden på, at der er mange andre måder at forbedre kvaliteten.
"Jeg synes egentlig, diskussionen om timer er lidt ensidig. En god undervisning kan man jo få ved at blive undervist i små hold, ved at blive undervist i mange fag og få en bred uddannelse, og ved at blive undervist af faste lærere," siger han.
Det er formanden for Danske Studerendes Fællesråd, Torben Holm, der i dag udtaler, at de oplever, at flere studerende på landets universiteter køber private undervisningstimer, for at være bedre forberedt til deres eksamener.