Nøgen Trine Dyrholm og Ulrich Thomsen i "Kollektivet": Se traileren
I Vinterbergs nye film "Kollektivet" smider en lang række danske skuespillere kludene.  FOTO: YouTube
I denne uge er der premiere på Thomas Vinterbergs film "Kollektivet", og her bliver der både grinet, grædt, røget, drukket og badet nøgen. Se den nervepirrende trailer til filmen lige her.

Som skuespiller skal man stiller op til lidt af hvert, og i Thomas Vinterbergs nye film "Kollektivet" skal de medvirkende være nøgne og hippie-agtige. Filmen har premiere i denne uge og handler nemlig om livet og hverdagen i et stort kollektiv.

Det viser den nye trailer til filmen, som afslører, at store stjerner som Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen og Lars Ranthe er på skuespillerlisten.

Den afslører også, at danskerne har en dramatisk film i vente, der ellers starter idyllisk ud med, at Erik (Ulirch Thomsen) og Anna (Trine Dyrholm) grundlægger et kollektiv i deres store Hellerup-villa.

En stor nedtur

Og herfra tager tingene fart - snart flytter en flok spændende mennesker ind og senere forelsker Erik sig i en anden kvinde.

Det er her, man får indtryk af, at det sande drama begynder. Anna falder langsomt fra hinanden, og der er lagt op til spænding hele vejen igennem.