Læs Johnnys brev til politikerne
Johnny Larsens blog er en af Avisen.dks mest læste. Han startede den i marts og har nu kontakt med mange, der er kommet i klemme på grund af sygdom
Kræftsyg 60-årig arbejdsløs har forgæves forsøgt at råbe politikerne op. Læs Johnny Larsens brev til politikerne her

Kære regering, kære Mette Frederiksen, kære folketingspolitikere.

60-årige Johnny Larsen har gennem de sidste måneder prøvet at råbe politikerne op gennem blogindlæg på Avisen.dk og et debatindlæg i Politiken stilet til beskæftigelsesministeren.

Han har spurgt til meningen med sygedagpengesystemet og aktiveringsmøllen. Til sidst har han spurgt, om de synes han skal begå selvmord i i så fald hvordan han gør det uden uden det giver samfundet yderligere omkostninger. Læs det her

Men han har ikke fået et eneste svar. Imens er hans sygedagpenge stoppet, hans kræftbehandling er lige begyndt og han venter svar på, om så han så kan få kontanthjælp.

"Selvfølgelig er det en provokation med selvmord, men jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste i sygedagpengesystemet der har fået den tanke, at nu trækker jeg sgu stikket, for det nytter ikke noget lige meget hvad jeg gør," siger Johnny Larsen.

I den kommende tid følger vi Johnny gennem kræftbehandlingen og prøver at hjælpe ham med at skaffe de svar han ikke selv kan: Hvad skal samfundet stille op med Johnny?

"Nu har jeg skrevet min blog et stykke tid og jeg ved fra de henvendelser jeg får, at jeg ikke er alene. Det vil jeg råbe om om: Det er et problem at vi har syge mennesker, der render rundt og kan ende med at sove på gaden,” siger Johnny Larsen.

Han har to mål med sine opråb til politikerne.

"Jeg vil have at politikerne sige: Nu skal i se: hvis i bliver syge, så tager vi os af jer. Og jeg vil have, at det er læger, psykologer og psykiatere, der vurderer, om vi er syge og ikke socialrådgivere og kontorfolk," siger han.

Se Johnnys blog her

Johnny Larsens blog Rapport fra en syg Stodder er Avisen.dks mest læste blog.

Se den her

 

 

via Listen To News