Fra Titan til Apollo: Se stjernernes gakkede baby-navne
Sangerinden Christina Aguilera lægger sig fint i rækken af kreative forældre. I august blev sangfuglen mor til datteren Summer Rain. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP
Alt fra Titan Jewel til Summer Rain. Verdens stjerner var kreative, da der skulle vælges børnenavne i 2014.

Man skulle næsten tro, at der er en uskreven regel blandt verdens stjerner om at finde på det mest mærkelige navn, når deres små øjesten kommer til verden.

Og 2014 har bestemt ikke været nogen undtagelse.

Det er nemlig ikke bare almindelige og populære navne som William og Emma, der har hittet i kendisland i år. Der skal meget mere kreative sammensætninger til.

Den 16. august blev den amerikanske sangerinde Christina Aguilera og hendes forlovede Matthew Ruttler for eksempel forældre til en lille pige. Hun fik navnet Summer Rain.

Om det var et par regnfulde sommerdage, der fik navnet til at poppe op, vides ikke. Men de to er bestemt ikke de eneste, der har valgt at kassere den klassiske navnebog og finde inspiration andre steder.

Da sangerinden Kelly Rowland fik en lille dreng med Tim Witherspoon i november, valgte de for eksempel at kalde ham Titan Jewel.

Ligeledes gav det musikglade par Gwen Stefani og Gavin Rossdale deres nyfødte søn navnet Apollo Bowie.

Og sangerinden Kelly Clarkson og hendes bedre halvdel navngav deres baby River Rose.

Herudover kan nævnes Kourtney Kardashian og Scott Disicks december-dreng, Reign Aston, samt skuespillerinden Mega Fox og hendes partner Brian Austin Greens lille dreng, Bodhi Ransom.

Newspaq