Fortsat savnet: Dreng forsvundet på sin cykel

Politiet efterlyser en 14-årig østrigsk dreng, der er blevet væk fra en gruppe, som han er på cykeltur med.
Den 14-årige Bosse, der kommer fra Østrig, er på cykeltur i Danmark, men er nu forsvundet fra de andre turdeltagere. Derfor efterlyser politiet ham.
Den 14-årige Bosse, der kommer fra Østrig, er på cykeltur i Danmark, men er nu forsvundet fra de andre turdeltagere. Derfor efterlyser politiet ham. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix/arkiv

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser en 14-årig østrigsk dreng, der mandag eftermiddag er blevet væk fra en gruppe, som han er på cykeltur med.

Drengen, der hedder Bosse, blev væk i Tappernøje midt på eftermiddagen, oplyser vagtchef Ehm Christensen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Bosse er på cykeltur i Danmark med en gruppe på fire lærere og elever. Gruppen var på vej fra Præstø til Køge, da Bosse kom væk fra de andre et sted, hvor vejen deler sig i et Y.

- Han er ikke ked af det, og der har ikke været en konflikt, han er bare kommet væk fra de andre, siger Ehm Christensen.

Drengen har ikke en mobiltelefon på sig.

Ved 21.30-tiden oplyser politiet på Twitter, at en familie i Køge to timer forinden talte med Bosse, der formentlig er fortsat mod København.

Den lille østrigske gruppe rejser rundt på cykel, og når de er trætte, banker de på et sted og spørger, om de må slå telt op i haven.

- Det er Bosse, der kører med gruppens telt på bagagebæreren, og derfor vil han måske slå det op et sted, siger vagtchefen.

Derfor opfordres folk til at kigge efter drengen i deres haver og ringe på telefon 114, hvis de ser ham.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.