Et år på markedet: Ingen vil købe Helle Thornings feriebolig
Der er en god times bilkørsel fra Christiansborg til Helle Thorning-Schmidts ferievilla på Bogø. (Foto: Foto: Google Maps)
Helle Thorning-Schmidts feriebolig på Bogø nærmer sig en liggetid, der er det dobbelte for området.

I et år har tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) forsøgt at få solgt den stråtækte feriebolig på Bogø i Storstrømmen mellem Sjælland og Falster.

Dermed lader salget vente på sig lidt længere end normalt for området.

Det 243 kvadratmeter store hus har nemlig ligget til salg i knap 380 dage, mens tal fra Boliga.dk viser, at den gennemsnitlige salgstid for villaer i Vordingborg Kommune lyder på 207 dage.*

Helle Thorning-Schmidt købte sammen med tre venner sommerhuset i 2005. Den gang gav de fire ejere samlet 1.450.000 kroner for huset. En ny ejer skal finansiere 1.895.000 kroner.

Ejendommen har officielt status af villa, men har altså været anvendt som feriebolig for flere familier - og det egner den sig ifølge salgsopstillingen også særligt godt til på grund af sit store areal og indretningen.

Huset fordeler blandt andet sine kvadratmeter på et stort køkken-alrum med brændeovn, en opholdsstue, badeværelse med tilhørende sauna og flere værelser.

Østerbro-adressen solgt

Det er cirka to år siden, at Helle Thorning-Schmidt solgte sin anden adresse i Danmark, nemlig familiens tidligere hjem i Komponistkvarteret på Østerbro i København.

Huset på 136 kvadratmeter blev ifølge oplysninger fra Boliga.dk solgt som en skuffesag for intet mindre end 8.150.000 kroner.

Helle Thorning-Schmidt betalte i 2004 under det halve - og den gang stod der et noget mindre beløb på handlen, der gik igennem for 3.680.000 kroner.

Se Helle Thorning-Schmidts feriebolig her

*Boliga.dk har opgjort den gennemsnitlige salgstid for villaer solgt i almindelig fri handel i 2019s første kvartal.

via Listen To News