Eks-borgmester direktør hos gigant: Skal udvikle 48.000 ansatte
Louise Gade får titel af Executive Vice President, i Salling Group den 1. oktober. (Foto: Foto: Salling Group)
Den tidligere borgmester og toppolitiker i Aarhus, Louise Gade, bliver ny chef for personaleområdet i Salling Group.

Tidligere Aarhus-borgmester og nuværende prorektor på VIA University College Louise Gade er blevet ansat i Salling Group.

Louise Gade tiltræder til efteråret som ny Executive Vice President for HR og bliver ansvarlig for udviklingen af 48.000 ansatte.

Louise Gade blev HR-ansvarlig, fordi hun rummer en kombination af visionær ledelsesstil, erfaring og sunde værdier, forklarer Per Bank, administrerende direktør i Salling Group i en pressemeddelelse.

- Louise har igennem hele sin karriere turdet stille sig i spidsen for udfordrende forandringer og gjort det med en grundlæggende respekt og omsorg for dem, det hele handler om. Hun er indbegrebet af samfundssind, integritet og stålsathed, og det vil i den grad komme både kunder og kolleger i Salling Group til gode fremover, siger Per Bank.

Selv siger Louise Gade om sit skifte fra det offentlige til detailhandel:

- At få mulighed for at være en del af ledelsen i en sådan aktør (Salling Group, red.) anser jeg for et privilegium. God ledelse og engagerede medarbejdere i alle dele af forretningen er helt afgørende for den service og kundeoplevelse, vi kan tilbyde, og det ser jeg utroligt meget frem til at bidrage til at vedligeholde og udvikle, siger Louise Gade.

Livslang læring, kompetenceudvikling og personaleadministration har været faste elementer i store dele af Louise Gades karriere og lederstillinger.

Tidligere har hun været blandt andet ansvarlig for HR på Aarhus Universitet og direktør på VIA University College, ligesom hun har været med i en række udvalg, tænketanke og bestyrelser med fokus på netop efter-/videreuddannelse, arbejdsmarked og erhvervsfremme.

Louise Gade tiltræder funktionen som Executive Vice President, HR, i Salling Group den 1. oktober.

via Listen To News