Er det din røgkanon?: Politiet beder om hjælp til at finde ejere
I teksten er der link til billeder af de mange tyvekoster. (Foto: Foto: Fyns Politi)
Fyns Politi ligger inde med tyvekoster til en værdi af en million kroner, som de ikke kender ejerne på.

Hjælp os med at finde ejerne til en række tyvekoster, skriver Fyns Politi mandag i en pressemeddelelse.

Det er de resterende tyvekoster fra et stort fund, Fyns Politi i juli gjorde i Ørbæk på Østfyn.

Politiet har fundet ejerne til en del af tyvekosterne, men der er stadig en del ting, som mangler at komme tilbage til de rette ejere.

Det drejer sig primært om tyvekoster fra indbrud i virksomheder og på byggepladser og blandt kosterne er der dele til stillads, bjælker, en røgkanon, boremaskiner, industristøvsugere, båndslibere, søjleboremaskiner, affugtere og projektører.

Fyns Politi mener, at tyvekosterne stammer fra indbrud både på Fyn, i Jylland og på Sjælland. Fyns Politi vurderer, at der er tydekoster til omkring en million kroner der endnu mangler at finde den rette ejer.

Afsløret af nysgerrige betjente

Det var et par nysgerrige betjente fra Fyns Politi der gjorde det spektakulære fund i juli måned, da de på patrulje i området bemærkede en bil uden nummerplader, lidt gemt væk ved en maskinhal i Ørbæk.

Ved et grundigere eftersyn holdt der også en anden bil uden nummerplader, og betjentene besluttede derfor at kigge sig lidt nærmere på stedet. Her opdagede betjentene, at miskanhallen var fuld af tyvekoster – blandt andet med entreprenørmaskiner, dyre biler, et par både og meget andet.

Der var tyvekoster for cirka tre millioner kroner.

Se billeder af kosterne her

Hvis du genkender noget som værende dit, eller du har en idé om, hvem det tilhører, så skriv til Fyns Politi på fyn-indbrud-koster-orbaek@politi.dk

Anfør det nummer der er på billedet af de koster, du genkender.

via Listen To News