Betjenten fra Bedrag: Thomas Bo Larsen helt privat

Han spiller den oprørske politimand og omsorgsfulde far i den nye søndagserie på DR1, og det med at være oprøsk og delt er noget, som Thomas Bo Larsen kender alt for godt fra sit privatliv.
Thomas Bo Larsen spiller politibetjent i dr-serien Bedrag. 
Thomas Bo Larsen spiller politibetjent i dr-serien Bedrag.  FOTO: Scanpix

Den 52-årige skuespiller er kendt for sine mange rå roller og for sin bad-boy tilgang til filmbranchen, hvor han ikke altid føler, han passer ind. For Thomas Bo Larsen, der er uddannet fra Odense Teaterskole, er sin egen, og ingen skal fortæller ham, hvordan han skal opføre sig.

Ikke desto mindre fortæller han til dr.dk, at han har stor respekt for politiet, og at han er utrolig glad for sin rolle i den nye DR-serie Bedrag, for her får han chancen for at være mere end blot en skidt knægt.

Men jeg har ønsket mig at spille politibetjent lige siden, jeg gik ud af skuespillerskolen. Og det var fantastisk at få muligheden, så jeg tog til prøvefilmningen, siger han om den casting, han skulle til, før han fik rollen som politibetjenten Mads i serien, der er instrueret af Per Fly.

Thomas Bo Larsen har ellers haft ry for i mange år kun at spille ballademageren, ligesom han samtidig også har været lidt en i rod i privaten. Han erkender selv, at det har været sådan, men det har heller ikke altid været nemt for skuespilleren, som er ordblind. 

- Jeg var flov over det, sindssygt flov. I dag kan jeg se, hvor meget det har kostet. At det i høj grad har været medvirkende til, at jeg blev en af balladedemagerne for at kompensere, har han tidligere sagt til b.dk

I samme omgang fortalte han, at han ikke kan læse en hel bog, men til gengæld ser han en masse film, og at det tager utrolig lang tid for ham at forberede sig til en rolle. Det er bare ikke nemt, når ordene ikke giver mening.

Er selv en glad farmand

Det nære privatliv taler Thomas Bo Larsen sjældent om, men overfor eb.dk fortæller han lidt om, hvad han bruger sin fritid til:

- Når jeg ikke lige skal tjene penge, passer jeg 'min familie' i bokseklubben' (i Gladsaxe), og job-mæssigt er der vel en grænse for, hvor længe jeg kan blive ved med at spille ungdoms-kriminel, siger han.

Skuespilleren har en datter, Sally, fra et tidligere forhold, og han har da også haft kærester gennem årene, men det holder han mest for sig selv. Sidst der var stor omtale af et af hans forhold, var da han og stylist-kæresten Diana Hvas, gik fra hinanden.

Skuespilleren har tidligere fortalt, at han har et nært forhold til sin datter, som han har set og haft boende på deltid gennem alle årene. I dag er hun voksen, og Thomas Bo Larsen betragter hende som en "fars pige".

De bedste venner er fra barndommen

Noget, som Thomas Bo Larsen til gengæld ikke bleg for at fortæller om, er sin barndom, og den særlige tilknytning han har til sine gamle venner. 

Dem holder han fast i, for de passer til ham. De bruger samme sprog, er ærlige uden omsvøb og kalder en spade for en spade.

- Men jeg slapper bare bedst af med dem, jeg har kendt hele mit liv. Der er ingen af os, der tager røven på hinanden. Det tør vi sgu ikke. Der kan godt være en konfliktskyhed blandt skuespillere. Det kan gøre mig lidt utryg. Jeg er vokset op med at sige tingene lige ud, har han tidligere fortalt til BT.

Skuespilleren er vokset op i Værebro-kvarteret ved Bagsværd, hvor hans mor var hjemmegående og faderen værktøjsmager.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.