Parkinson-ramte Ulla i nyt nederlag: Skal begynde forfra
Ulla Astrup Jensen må endnu en gang væbne sig med tålmodighed. Foto: Privat
Ulla Astrup Jensen skal trods en total nedbrudt ryg og Parkinsons Sygdom nu endnu engang undersøges.

Ulla Astrup Jensens kamp for førtidspension møder mange bump på vejen. Senest er hun til et møde på Jobcenter Struer blevet slået tilbage til start. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

- Vi har været til møde på Jobcenter Struer og fået at vide, at Ulla stort set skal begynde forfra, og at de vil have speciallægeerklæringer fra både neurolog og ryglæge inden de vil gå videre med sagen, og de kræver også, at Ulla skal færdiggøre sit behandlingsforløb hos en fysioterapeut, inden de vil overveje at indstille hende til en pension. Så vi har altså heller ingen afgørelse i denne omgang, fortæller hendes mand, Erling Astrup, til Dagbladet Holstebro-Struer.

Det forløb har Ulla dog allerede været igennem af flere omgange, som du kan læse i Avisen.dk's indgående dækning af hendes forløb:

Parkinson-ramte Ulla nægtes førtidspension: "Vores liv er slået i stykker"

Ulla fik nej til førtidspension: Vil flytte 150 km. for at prøve i ny kommune

Skæv ryg og Parkinsons: Nu har Ulla Astrup fået afslag på førtidspension

Ulla Astrup Jensen situation kom især i fokus efter TV 2-dokumentaren Drømmen om førtidspension, hvor man blandt andet fulgte hendes kamp. Her kunne man se, hvordan en nedbrudt ryg og Parkinsons Sygdom mærkede Ulla Astrup Jensen i en sådan grad, at hun ikke kunne komme gennem sin hverdag uden konstant hjælp fra sin mand.

Alligevel fik hun afslag fra kommunen på førtidspension, da de fortsat ville teste hendes arbejdsevne. Og det er nu sket igen.

Avisen.dk's chefredaktør, Nicolai Kampmann, ilede til tasterne, efter at Drømmen om førtidspension blev vist. Den kan du læse her: Chefredaktør: Lav loven om, så syge og raske får værdigheden tilbage.