Mystisk stof på genbrugsplads ved Lejre viste sig ufarligt
Politiet har torsdag eftermiddag ophævet afspærring af genbrugsplads. Farligt stof var formentlig rensevæske.
En genbrugsplads ved Lejre var torsdag afspærret i nogle timer efter fundet af et stof, som muligvis var sprængfarligt. Det viste sig dog at være ufarligt. Arkivfoto.
En genbrugsplads ved Lejre var torsdag afspærret i nogle timer efter fundet af et stof, som muligvis var sprængfarligt. Det viste sig dog at være ufarligt. Arkivfoto. Foto: Www.colourbox.com/Free

En genbrugsplads i Kirke Såby ved Lejre blev torsdag evakueret og afspærret efter fundet af et stof, som man frygtede kunne være sprængfarligt.

Politiet fik torsdag klokken lidt over 11 en alarm fra genbrugspladsens personale, om at der var indleveret et stof, som de var usikre på, hvordan de skulle håndtere.

- Vi har kontaktet kemisk beredskab for at få råd og vejledning.

- I samarbejde med beredskabet er der nu tilkaldt sprængstofeksperter fra Forsvaret, fordi der kan være tale om noget, der er sprængfarligt, sagde kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard tidligere torsdag.

Torsdag eftermiddag kunne afspærringen dog ophæves igen. Ifølge vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi var der formentlig tale om noget rensevæske.

- Det er i hvert fald blevet slået fast, at det var et ufarligt stof, og vi er færdige derude, siger han.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.