Kro havde 40 mand klar til Trump-besøg: "Alle har stået på pinde"
Jens-Peter Skov fra Sallingsund Færgekro på Mors var klar til Donald Trumps besøg. (Foto: Foto: Google Street View)

Man skulle tro at kromanden Jens-Peter Skov fik morgenmaden galt i halsen, da nyheden om, at den amerikanske præsident Donald Trump i ly af den danske nat med et tweet havde aflyst sit besøg i Danmark.

Donald Trump, førstedame Melania Trump og følge skulle have besøgt det danske kongerige 2. + 3. september, og her havde Jens-Peter Skov sørget for at 40 mand var klar ved selve statsmiddagen på Christiansborg Slot, skriver TV Midtvest.

Men i stedet for at kløjs i morgenmad eller nyhed tog Jens-Peter Skov, der ejer Sallingsund Færgekro på Mors, det stille og roligt.

- Den officielle aflysning kom først her i formiddags. Den skal komme officielt, så selv om han har meldt ud på Twitter, så skulle det jo meldes officielt fra udenrigsministeriet, forklarer kromanden til TV Midtvest.

Nedenunder den fattede udmelding ligger der dog også en ærgrelse.

- Der er jo voldsomt mange mennesker impliceret i det her, og det har virkelig været en kæmpe planlægning – både for kongehuset og alle vi andre, da det har været så kort en tidsramme. Alle har jo stået på pinde for at få det her til at gå op, og så er det lidt lige som en ballon, hvor luften blæser ud af, siger Jens-Peter Skov til tv-stationen.

Jens-Peter Skov og hans fyrretyve mand skulle have hjulpet med betjeningen ved statsmiddagen, og det er ikke første gang, at han er trådt til, når dronningen kalder på ham.

Han har således været med til at beværte både præsident Bush, Obama og Clinton, men får i denne omgang ikke mulighed for at føje Trump til rækken af amerikanske præsidenter.

via Listen To News