Var blandt Danmarks rigeste: Nu er hans imperium begæret konkurs
Gunner Ruben solgte Sophienberg Slot for 51 millioner kroner efter først at have sat prisen til 85 millioner kroner. Foto: Stig Nørhald/Scanpix/arkiv
Eks-milliardæren Gunner Ruben bor i dag i London og ejer selskaber, som er gode for millioner.

En opsigtsvækkende nedtur for den nu tidligere milliardær Gunner Ruben er ved at nå det sidste kapitel.

Det skriver Finans.dk.

Således har Skifteretten i Svendborg taget Sydfyenske Holding under konkurs - og så er der ikke mere tilbage i et imperium, der i 1970'erne blev grundlagt ved investeringer i ejendomme.

Det viser en registrering i Statstidende. 

For bare ti år siden var Gunner Ruben ifølge Finans.dk en af landets rigeste med en anslået formue på to milliarder kroner.

Midt i 1990'erne gik Gunner Ruben ind i shippingbranchen, men fejlslagne investeringer og finanskrisen har kostet Gunner Ruben enorme tab.

Tidligere i år måtte eks-milliardæren lade Sophienberg Slot på Rungsted Strandvej gå for 51 millioner kroner til et selskab, som vil omdanne slottet til boliger.

Ingen penge i boet

Samtidig med at Sydfyenske Holding-imperiet er taget under konkursbehandling, er der indkaldt til boafslutning i Skifteretten, skriver Finans.dk.

Her fremgår det, at der ikke er nogen midler i konkursboet. Der er med andre ord ingen penge til dem, som kan have fået penge i klemme under nedturen.

Ruben har 40 millioner

Gunner Ruben bor i dag i London og ejer ifølge Finans.dk fortsat en række forskellige selskaber. Avisen kan blandt andet se i regnskaberne, at i GR Holding Af 2012 ApS har Gunner Ruben en egenkapital på cirka 40 millioner kroner.

Finans.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Gunner Ruben.