Ung kvinde deler chok-foto: Jeg blev overfaldet juleaften
- Jeg er chokeret. Jeg tror, der går et stykke tid, før det helt går op for mig, hvad der er sket, siger Nanna Skovmand til Avisen.dk Privatfoto
Nanna Skovmands juleaften udviklede sig til et mareridt, da hun og kæresten kom gående ved Enghaveplads på Vesterbro i København.

Hun er ung og smuk, men i øjeblikket er Nanna Skovmand fra København forslået og chokeret.

Juleaften blev hun og kæresten Mads udsat for et overfald. Nanna Skovmands ansigt er slemt medtaget som følge af overfaldet - hvilket man kan se af det foto, hun for nogle timer siden lagde på sin Facebook-profil. Billedet er blevet delt flittigt og omtalt af bl.a. ekstrabladet.dk, men det var ikke derfor, Nanna Skovmand lagde det ud.

- Det gjorde jeg for at informere min familie om, hvad der er sket. Det er bedre, at de alle ved besked og får vished om, præcis hvad der hændte, forklarer Nanna Skovmand til Avisen.dk.

Da hun og kæresten juleaften kom gående på en gade nær Enghave Plads, blev de opsøgt af da en ung fyr, som de synes virkede meget konfliktsøgende.

Slog med jernkæder

Situationen spidsede til, og ifølge Nanna Skovmand eskalerede det, da den unge fyr helt umotiveret slog hendes kæreste i hovedet med en flaske. To-tre andre unge kom løbende fra en cykelkælder med den type jernkæder, man bruger til at låse scootere og motorcykler med. De sprang på Nanna Skovmands kæreste, der prøvede at forsvare sig, men faldt om på jorden.

Ifølge Nanna Skovmand prøvede hun nu at gribe ind, fordi hun var bange for, hvad der ville ske med kæresten, som ellers råbte, at hun skulle tage flugten.

Hun fortæller, at hun blev væltet om på jorden og blev slået med kæder i ansigtet. Først derefter forsvandt gruppen af unge.

Vidner kom til, og der blev ringet efter en ambulance og politiet. Kæresteparret kom til behandling på Rigshospitalets Traumecenter.

16 sting og en flækket læbe

"Jeg har flækket min læbe helt over i to, op til næsen. 16 sting. Jeg har mistet en tand, to er slået løse, limet i baghovedet, og ellers en del knubs i resten af ansigtet. Jeg er så uforstående. Jeg sidder tilbage med en masse spørgsmål, hvorfor? Hvorfor os? Hvad er meningen med denne grove vold?", skriver Nanna Skovmand på sin Facebook-side.

Kæresten skriver på sin Facebook-side, at han har det okay, og at det gik værst ud over Nanna.

Overfor ekstrabladet.dk bekræfter politiet, at der er sket et overfald på Vesterbro i København juleaften, men at ingen endnu er anholdt. Politiet har ifølge ekstrabladet.dk et signalement på to af overfaldsmændene:

A: Mand, udlænding, mulig somalisk baggrund 16-17 år iført lyseblå hættetrøje, mørkt tøj og hvide sneakers.

B: Mand måske somalisk 16-17 år, skaldet iført sort dynejakke med hvid hættetrøje, lyse jeans og mørke sko.

Nanna Skovmand og hendes kæreste Mads måtte på Rigshospitalets Traumeafdeling og lappes sammen. Foto: Privat