16-årig dreng stak knivrøver én på kassen

En teenager handlede resolut, da han blev forsøgt overfaldet. Nu efterlyser politiet den formodede gerningsmand.
Manden truede den 16-årige med en kniv og krævede at få hans effekter. Knivrøveren tog også fat i den 16-åriges trøje - men så strittede drengen imod.
Manden truede den 16-årige med en kniv og krævede at få hans effekter. Knivrøveren tog også fat i den 16-åriges trøje - men så strittede drengen imod. Colourbox / Modelfoto

En 16-årig dreng fra Humlebæk i Nordsjælland reagerede instinktivt, da han tirsdag blev passet op af en mand i en tunnel under jernbanen ved Humlebæk Centret.

Det skriver Lokalavisen.dk.

Manden truede den 16-årige med en kniv og krævede at få hans effekter. Knivrøveren tog også fat i den 16-åriges trøje - men så strittede drengen imod.

Han slog røveren i ansigtet med en knyttet hånd, hvorefter han selv løb fra stedet, oplyser Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk.

Politiet efterlyser nu gerningsmanden, der beskrives som mand, mellemøstlig af udseende, 17-18 år, 185-190 centimeter høj, spinkel af bygning, brun i huden, sort hår, lidt skæg, kraftige øjenbryn, iført mørkegrøn skijakke og blå bukser. Han talte dansk med accent.

Kontakt Nordsjællands Politi på 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.