Sag om efterlyst hund endte som juleeventyr
Så blev det alligevel jul for Nena og hendes familie. DSB
Den eventyrlystne vovse, der rejste med toget uden sin ejer, er kommet hjem igen til sine ejere - en familie med tre børn, der i dag nok er ekstra glade for deres hund.

I går aftes kunne Avisen.dk fortælle, at DSB's ansatte på Hovedbanegården i København havde fået en lille julegæst - en kær hunhund, som angiveligt havde taget toget helt selv fra Hvalsø på Midtsjælland.

Hunden havde intet halsbånd på, så det var ikke lige til at finde frem til ejeren.

Men så smed DSB en efterlysning ud, der blev delt af medierne og på Facebook. Det gav pote. Ejeren meldte sig og tog fluks til København for at hente sin hund.

Informationschef i DSB, Tony Bispeskov, siger til tv2.dk, at ejeren, Søren, og hans kone og tre børn var jublende lykkelige for, at deres hund var fundet.

- Den var stukket af fra en indhegnet have i Hvalsø 6-700 fra stationen, siger Tony Bispeskov til tv2.dk.

Der blev i går givet forskellige bud på, hvilken race hunden var. Ejeren kunne fortælle, at vovsen er en seks måneder gammel hvalp af racen kleiner münsterländer med navnet Nena.

Oven i viste det sig, at driftslederen, som passede hunden hos DSB, har gået i skole med ejeren i ti år, og at de også er døbt sammen i sin tid.

Og hermed er der da dømt juleeventyr for alle pengene.