11-årig pige truet: "Gør som vi siger - ellers skyder vi"
Politiet vil gerne i kontakt med det ældre ægtepar, der overraskede de to mænd, som angiveligt har truet en pige. Colourbox
Politiet i Slagelse leder efter et ældre ægtepar, der kan have forhindret et overfald på et barn.

Politiet i Slagelse har nu taget de sociale medier i brug i jagten på to ældre mennesker - formentlig et ældre ægtepar - der angiveligt forhindrede et overfald på en 11-årig pige i går.

På Twitter skriver Sydsjællands Politi om hændelsen og efterlyser samtidig ægteparret.

Episoden udspillede sig ifølge politiets døgnrapport mandag aften klokken 18.02 på cykelstien langs Idagårdsvej i Slagelse.

Pigen har oplyst, at hun, da hun var ude for tunnelen, som fører til Ærøvej, blev passet op af to mænd. De pegede ifølge pigen på hende med en sort pistollignende genstand, mens de sagde, at hvis hun ikke gjorde, som de forlangte, ville de skyde.

I samme øjeblik kom to ældre mennesker - muligvis et ægtepar - ud af tunnelen, og de to mænd stak af. Det er dette ægtepar, politiet gerne vil have fat i nu.

Signalementet af de to mænd er sparsomt; men den ene beskrives som mellemøstlig af udseende, 25 år og 175 centimeter høj, kraftig af bygning. Han talte dansk med accent og var iført mørkt tøj med hætte over hovedet. Den anden beskrives som den første; men han havde også et tørklæde for underansigtet.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Politiets tweet - pigen er dog ikke 12, men 11, oplyser politiet i Slagelse.