Se nyt billede af forvandlet Nanna: ”Jeg heler fantastisk”
Nanna Skovmand og hendes kæreste Mads måtte på Rigshospitalets Traumeafdeling og lappes sammen Privatfoto
Den voldsramte, unge kvinde Nanna Skovmand døjer med egne ord kun med smerter og hovedpine efter groft overfald juleaften.

Den unge, blonde Nanna Skovmand, der sammen med sin kæreste blev overfaldet og gennembanket af endnu ukendte gerningsmænd juleaften, er på bare en lille uge kommet sig så godt, at der kun er overfladiske skrammer at ane i hendes ansigt.

Det fremgår af nedenstående foto, som Nanna Skovmand har sendt til Avisen.dk.

Nanna Skovmand skal hygge sig med gæster nytårsaften i hjemmet på Vesterbro, men skriver i en sms til Avisen.dk, at hun under omstændighederne er okay.

LÆS OGSÅ: Ung kvinde deler chok-foto: Jeg blev overfaldet juleaften

Heler fantastisk

- Jeg har det godt og heler fantastisk. Jeg har fået fjernet det yderste lag sting i læben i går (tirsdag, red.). Nu døjer jeg kun med smerter og hovedpine, skriver Nanna Skovmand.

Hun skrev 2. juledag et langt indlæg på Facebook om det voldsomme overfald. Det blev kommenteret og delt af adskillige danskere.

Hun fortalte, at hun og kæresten juleaften kom gående på en gade nær Enghave Plads, da de blev opsøgt af da en ung fyr, som de synes virkede meget konfliktsøgende.

Situationen spidsede til, og ifølge Nanna Skovmand eskalerede det, da den unge fyr helt umotiveret slog hendes kæreste i hovedet med en flaske. To-tre andre unge kom løbende fra en cykelkælder med den type jernkæder, man bruger til at låse scootere og motorcykler med. De sprang på Nanna Skovmands kæreste, der prøvede at forsvare sig, men faldt om på jorden.

LÆS OGSÅ: Efter overfaldet på Nanna: Kæmpe debat på Facebook

Slået med kæder

Ifølge Nanna Skovmand prøvede hun nu at gribe ind, fordi hun var bange for, hvad der ville ske med kæresten, som ellers råbte, at hun skulle tage flugten.

Hun fortæller, at hun blev væltet om på jorden og blev slået med kæder i ansigtet. Først derefter forsvandt gruppen af unge.

Vidner kom til, og der blev ringet efter en ambulance og politiet. Kæresteparret kom til behandling på Rigshospitalets Traumecenter.

- Jeg har flækket min læbe helt over i to, op til næsen. 16 sting. Jeg har mistet en tand, to er slået løse, limet i baghovedet, og ellers en del knubs i resten af ansigtet. Jeg er så uforstående. Jeg sidder tilbage med en masse spørgsmål, hvorfor? Hvorfor os? Hvad er meningen med denne grove vold?, skrev Nanna Skovmand 2. juledag på sin Facebook-side.

LÆS OGSÅ: Nannas overfaldsmænd stadig på fri fod

Gik værst ud over Nanna

Kæresten skrev på sin Facebook-side, at han har det okay, og at det gik værst ud over Nanna.

Københavns Politi har endnu ikke fundet gerningsmændene. De har foreløbig udsendt signalement på to af de formodede gerningsmænd. De beskrives således:

A: Mand, mulig somalisk baggrund og 16-17 år gammel. Han var iført lyseblå hættetrøje, mørkt tøj og hvide sneakers-sko.

B: Mand, mulig somalisk baggrund, 16-17 år og skaldet. Han var iført sort dynejakke med hvid hættetrøje, lyse jeans og mørke sko.