Smuk skuespillerinde: Jeg venter barn
Liv Tyler fik i februar 2015 sønnen Sailor Gene, og nu venter hun og David Gardner igen besøg fra storken. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP
Den eventyrlige skuespillerinde Liv Tyler venter besøg fra storken.

Skuespillerinden Liv Tyler vil nok altid blive husket for sin ikoniske rolle som den smukke elver Arwen i "Ringenes Herre"-filmene. Nu afslører den eventyrlige stjerne på Instagram, at hun er gravid.

- Åh gud, det ser ud som om storken kommer på besøg igen! Der vokser endnu en lille Tyler Gardner i min mave. Vores familie vokser! Jeg er så taknemmelig. David Gardner, jeg elsker dig, skriver den 28-årige skuespillerinde på Instagram, omgivet af hjerter og regnbuer.

Liv Tyler, som er datter af "Aerosmith"-forsangeren Steven Tyler, fandt sammen med David Gardner i sommeren 2014, og siden har der været fuld fart på forholdet. I februar fik de sønnen Sailor Gene, hvis gudfar er ingen ringere end fodboldikonet David Beckham.

Allerede mens Liv Tyler ventede Sailor Gene, besluttede David Gardner at fri til sin kendiskæreste.

- Det var virkelig sødt. Jeg var meget overrasket. Jeg havde ingen anelse! Og jeg var ikke særligt flot på det tidspunkt, har Liv Tyler fortalt om frieriet i et interview med modellen Chrissy Teigen og modemanden Joe Zee hos FABLife.

- Jeg var gravid, jeg græd, jeg var lige kommet ud af badet og var i gang med at pakke ud. Det var ikke et særligt glamourøst øjeblik, tilføjede Liv Tyler, som også har en søn fra et tidligere forhold.

Se det afslørende billede her.

/ritzau/FOKUS