Her er de dyreste lejligheder i de fire største byer
Fra lejligheden på toppen af Odenses nybyggede vartegn er der et uforstyrret vue ud over H.C. Andersens fødeby. (Foto: Foto: Home Ejerlejlighedsbutikken - Odense)
Den dyreste lejlighed i Aalborg i øjeblikket koster 78.000 kroner mindre end øjeblikkets dyreste lejlighed i København.

I landets største byer er det som regel småt med kvadratmetrene, når det gælder det gængse ejerlejlighedsmarked. I hvert fald, hvis det skal være til at betale med den gennemsnitlige pengepung.

Men hvis man retter blikket mod toppen af lejlighedsmarkedet i storbyerne er der ikke bare masser plads, men som regel også en udsigt og udsøgte materialer oven i hatten.

Med det følger udbudspriser til mange millioner kroner - og det er også de helt store beløb, man skal op i, hvis man vil købe en af de absolut dyreste ejerlejligheder til salg i landets fire største byer lige nu*, skriver boligsitet Boliga.dk.

Her er de dyreste lejligheder i de fire største byer:

Store Strandstræde, København

Med en udbudspris på 50 millioner kroner er det her ikke bare hovedstadens, men landets allerdyreste ejerlejlighed udbudt til salg.

Den mere end 460 kvadratmeter store lejlighed ved Kongens Nytorv er ejet af iværksætteren bag blandt andet Joe & The Juice-kæden, Kaspar Basse.

Boligen har 10 værelser, byder på eksklusive materialer og specialbygget inventar - alt sammen til en kvadratmeterpris på næsten 108.000 kroner.

Se lejligheden her

Langelinieparken, Aarhus

I landets næststørste by Aarhus finder man den dyreste lejlighed på havnen.

Den 221 kvadratmeter store bolig ligger i et nybyggeri fra 2018 og har udsigt udover vandet, byen og lystbådehavnen. Dertil kommer blandt andet elevator, privat parkering og flere altaner, der omkredser det meste af lejligheden.

Med en udbudspris på 15,5 millioner kroner skal du ifølge Boliga.dk give lige over 70.000 kroner pr. kvadratmeter.

Se lejligheden her

Odeons Kvarter, Odense

På toppen af Odeon TBT Tower - Odenses nybyggede vartegn - ligger den fynske metropols dyreste lejlighed i form af et penthouse til 20 millioner kroner.

Beliggenheden på 16. sal resulterer i et uforstyrret vue udover H.C. Andersens fødeby.

Boligen er på 306 kvadratmeter og der følger selvfølgelig inventar af højeste kvalitet med i prisen. Dertil flere indeliggende altaner, elevator og mulighed for en parkeringsplads. Hele herligheden til en kvadratmeterpris på lidt over 65.000 kroner.

Se lejligheden her

Bispensgade, Aalborg

Den dyreste lejlighed, der er til salg i Aalborg lige nu, er et penthouse midt i byen på toppen af en ejendom fra 1908, der blev bygget om i 2015 - bygningens alder kan dog stadig blandt andet anes i de hanebånd.

Boligen spreder sig over otte værelser og har en tagterrasse på næsten 80 kvadratmeter og 360 graders udsigt. Det hele er til salg for under 30.000 kroner pr. kvadratmeter.

Se lejligheden her

* Boliga.dk har kun medtaget færdigbyggede ejerlejligheder på denne liste, som er udbudt til salg lige nu - projektboliger, der er til salg, men endnu ikke står færdig, er fravalgt.

via Listen To News