Trylle-rylle-rum - entertainer lukker handel på millionvilla
Til januar er Rune Klan klar med sit nye show "Håbefuld". (Foto: Foto: PR)
Rune Klan og og hustruen Christel Stjernebjerg måtte skære knap 1,2 millioner af prisen for at sælge villaen på Amager.

Det var nok knap så meget trylleri, som det var en nedjustering af prisen, der førte til et hammerslag på entertaineren Rune Klans villa på Amager.

I hvert fald blev udbudsprisen rettet et par gange undervejs, siden huset kom på markedet i efteråret til 9,3 millioner kroner, skriver boligsitet Boliga.dk.

De nye ejere slap med 8.125.000 kroner for at overtage det 176 kvadratmeter store hus. Til den pris blev der slået endnu 370.000 kroner af sidst kendte udbudspris på 8.495.000 kroner.

Den endelig salgspris kan omregnes til en kvadratmeterpris på lige over 46.000 kroner, hvilket er en smule højere end, hvad husene ellers bliver solgt til i København S.

Ifølge tal fra Boliga.dk blev villaer og rækkehuse i årets første kvartal bliver i området i gennemsnit handlet til lige omkring 44.000 kroner pr. kvadratmeter.

Er flyttet til Christianshavn

De nye købere af Rune Klans farverige hjem får et rummeligt hus med fem værelser og en stor have ikke langt fra Amager Strand.

Men det betyder ikke, at tryllekunstneren og hustruen Christel Stjernebjerg kommer til at stå uden tag over hovedet.

Inden de satte huset på Amager til salg sidste år købte de nemlig en 274 kvadratmeter stor ejendom på Christianshavn.

Ifølge Boliga.dk gav de 16.750.000 kroner for boligen, der fordeler sig over to adresser i samme bebyggelse og også rummer en erhvervsdel på 140 kvadratmeter.

Rune Klan har mange shows og tv-programmer på CV'et og er kendt for sin særlige blanding af tryllekunst og komik.

Se Rune Klans farverige villa her

via Listen To News