Var forsvundet i en måned: Mette på 17 er kommet hjem
Mette Hoffmann forsvandt 6. december. Nu er hun hjemme igen. Nordsjællands Politi
Den 17-årige anoreksiramte pige fra Nordsjælland er heldigvis dukket op.

Netværket Missing People, der har ledt efter 17-årige Mette Hoffmann fra Nordsjælland i over en måned, meldte her til aften, søndag, at pigen er dukket op igen.

Det gjorde netværket på sin Facebookside, hvor en update kunne fortælle, at eftersøgningen af Mette sluttede søndag kl. 20, og at hun nu er hjemme hos sin familie igen. Missing People skrev videre, at familien og Mette behøver ro, og at man ikke vil kommentere yderligere på sagen.

Dog sagde formanden for Missing People, René Nielsen, til bt.dk, at den 17-årige pige efter omstændighederne har det godt. Senere på aftenen bekræftede Nordsjællands Politi bekræfter over for avisen, at Mette er fundet.

Samme glædelige nyhed bekræfter Mettes mor, Karin Hoffmann, over for Ekstra Bladet.

- Det er skønt Mette er hos os. Jeg har ikke andre kommentarer end at Mette selv kontaktede os og at vi nu endelig atter er sammen, skriver hun ifølge ekstrabladet.dk i en sms til avisen.

Mette Hoffmann forsvandt 6. december, da hun forlod familiens hjem med en forklaring om, at hun skulle hen og se naboens kattekillinger.

Hun var derefter som sunket i jorden. Den 17-årige pige har anoreksi og var på forsvindingstidspunktet meget undervægtig. Politiet frygtede, hun ikke kunne tage vare på sig selv og efterlyste hende.

I begyndelsen af denne uge lød det dog fra Nordsjællands Politi, at man pt. ikke ledte efter pigen, fordi man ikke havde nogle spor at gå efter.

Men i dag blev hun kommet hjem.

"Vi og familien takker alle jer, der har været involveret i denne sag", skriver Missing People.

Missing People

 

Missing People Denmark er en del af Missing People International, som stiftedes i Danmark, Brabrand, maj 2014, under eftersøgningen af Jørn Poulsen.

 

Netværkets vision er at kunne organisere og hjælpe pårørende, med at iværksætte efterlysninger og eftersøgninger på deres kære.

 

Netværket koordinerer, organiserer og gennemfører eftersøgninger på personer som er sporløst forsvundet.Netværket samarbejder altid med pårørende og myndigheder.


Kilde: Missing PeopleVores lokale afdelinger er organiseret af frivillige.