Forsvundne Egon - i dag leder endnu flere efter ham
Egon Preben Andersen forsvandt søndag. Der bliver søgt intenst efter ham. Privatfoto
Hundepatruljer, hjemmeværnet, frivillige - og hvis vejret tillader det en helikopter - sættes i dag ind i jagten på den forsvunde 87-årige Egon Preben Andersen.

Sydøstjyllands Politis eftersøgning af den forsvundne 87-årige Egon Preben Andersen fortsætter i dag med hundepatrulje, hjemmeværn og – hvis vejret tillader det – en helikopter i luften samt eftersøgning i havnen og fjorden.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Sydøstjyllands Politi sætter hundepatruljer ind for at eftersøge Egon Preben Andersen i områderne omkring plejehjemmet Betty Sørensen Parken, hvor han forsvandt i søndags, samt i industrikvarterene i den sydlige del af Vejle og i Vejle midtby.

Kutter i havnen og på fjorden

I Vejle midtby og ved plejehjemmet vil også hjemmeværnet i dag deltage i eftersøgningen. Der er altså ingen grund til at undre sig, hvis man møder hjemmeværnsfolkene i fx boligkarreer og baggårde – eller i private haver og skure i centrum af byen samt i området omkring plejehjemmet.

Hvis vejret tillader det, fortsætter eftersøgningen også med helikopter over området i dag, og en hjemmeværnskutter vil søge efter Egon Preben Andersen i Vejle havn og i fjorden.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad har lokale frivillige også ledt efter den ældre herre.

- Vi har gennemsøgt et meget stort område. Vi håber, vi snart finder ham, men vi skal også finde ham nu, for det bliver ned til otte graders frost i nat, sagde den frivillige Mette Bressendorf i går til vafo.dk.

Sådan ser han ud

Den 87-årige Egon Preben Andersen, som er lettere dement, forsvandt i søndags den 18. januar. Han var iført grå frakke og cowboyhat, og han blev sidst set kl. 14 i bydelen Mølholm i søndags.

Sydøstjyllands Politi opfordrer borgerne til at være opmærksomme og holde øje med skure og udhuse. Hvis man har oplysninger i sagen eller hvis man har set Egon Preben Andersen, kan Sydøstjyllands Politi kontaktes på 114.