Forsvundne Egon - i dag leder endnu flere efter ham

Hundepatruljer, hjemmeværnet, frivillige - og hvis vejret tillader det en helikopter - sættes i dag ind i jagten på den forsvunde 87-årige Egon Preben Andersen.
Egon Preben Andersen forsvandt søndag. Der bliver søgt intenst efter ham.
Egon Preben Andersen forsvandt søndag. Der bliver søgt intenst efter ham. Privatfoto

Sydøstjyllands Politis eftersøgning af den forsvundne 87-årige Egon Preben Andersen fortsætter i dag med hundepatrulje, hjemmeværn og – hvis vejret tillader det – en helikopter i luften samt eftersøgning i havnen og fjorden.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Sydøstjyllands Politi sætter hundepatruljer ind for at eftersøge Egon Preben Andersen i områderne omkring plejehjemmet Betty Sørensen Parken, hvor han forsvandt i søndags, samt i industrikvarterene i den sydlige del af Vejle og i Vejle midtby.

Kutter i havnen og på fjorden

I Vejle midtby og ved plejehjemmet vil også hjemmeværnet i dag deltage i eftersøgningen. Der er altså ingen grund til at undre sig, hvis man møder hjemmeværnsfolkene i fx boligkarreer og baggårde – eller i private haver og skure i centrum af byen samt i området omkring plejehjemmet.

Hvis vejret tillader det, fortsætter eftersøgningen også med helikopter over området i dag, og en hjemmeværnskutter vil søge efter Egon Preben Andersen i Vejle havn og i fjorden.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad har lokale frivillige også ledt efter den ældre herre.

- Vi har gennemsøgt et meget stort område. Vi håber, vi snart finder ham, men vi skal også finde ham nu, for det bliver ned til otte graders frost i nat, sagde den frivillige Mette Bressendorf i går til vafo.dk.

Sådan ser han ud

Den 87-årige Egon Preben Andersen, som er lettere dement, forsvandt i søndags den 18. januar. Han var iført grå frakke og cowboyhat, og han blev sidst set kl. 14 i bydelen Mølholm i søndags.

Sydøstjyllands Politi opfordrer borgerne til at være opmærksomme og holde øje med skure og udhuse. Hvis man har oplysninger i sagen eller hvis man har set Egon Preben Andersen, kan Sydøstjyllands Politi kontaktes på 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.