Forsvundne Mette: Her blev hun fundet
17-årige Mette Hoffmann blev genkendt på banegården i Berlin af det tyske politi. Privatfoto
Den 17-årige pige, der var væk i over en måned, blev fundet i weekenden - men ikke i Danmark.

Den 17-årige Mette Hoffmann, der igen er hjemme hos sin familie i Fredensborg i Nordsjælland, efter hun i mere end en måned var forsvundet, blev slet ikke fundet på dansk jord. Det kan bt.dk afsløre.

Avisen har talt med Nordsjællands Politis pressekoordinator Henrik Suhr, og han oplyser, at tysk politi lørdag opdagede den unge pige på Berlins Hovedbanegård.

Han vil ikke uddybe yderligere, hvad der skete i Berlin, og han kan ikke sige noget om, hvorfor den 17-årige Mette havde valgt at tage til Tyskland. I stedet understreger han, at hun nu er hjemme igen i god behold - og at der ikke var noget kriminelt bag hendes handling.

6. december forsvandt Mette, der lider af anoreksi og er i behandling for sygdommen. Hun sagde til sine forældre, at hun gik over for at se naboens små kattekillinger - men hun vendte ikke tilbage.

Hendes familie var forståeligt nok ude af sig selv af bekymring, og hendes mor appellerede flere gange via medierne til datteren om at komme hjem igen.

LÆS OGSÅ: Mor til forsvundne Mette: Kom hjem - vi er ikke sure på dig

Der kom meldinger om, at den anoreksi-ramte pige var observeret forskellige steder, men intet konkret. Først i går, søndag 11. januar, hvor netværket Missing People Denmark på sin Facebook-side kunne fortælle, at Mette Hoffmann var hjemme igen hos sin familie. På det tidspunkt havde politiet faktisk opgivet at finde pigen igen.