Uhyggelig ulykke på skole: 10-årig kørt på sygehuset
Den 10-årige dreng blev straks efter ulykken bragt til Rigshospitalet. Egedal Kommune oplyser, at drengen er sluppet uden alvorlige kvæstelser. Foto: Anders Debel Hansen/Ritzau Scanpix
En 10-årig dreng faldt fredag ned i en trappeskakt på en skole i Ølstykke og blev efterfølgende kørt på hospitalet.

Midt i skoletiden omkring middagstid faldt en 10-årig dreng ned i en trappeskakt på Toftehøjskolen i Ølstykke. Han blev derefter kørt med ambulance til Rigshospitalet. Det skriver Frederiksborg Amtsavis.

Ifølge indsatsleder ved Frederiksborg Brand & Redning, Jimmy Andersen, var drengen ved bevidsthed og kontaktbar, men fortumlet, da han blev hjulpet op af skakten.

- Han blev båret op af redningsmandskabet, så vi var sikre på, at han ikke bevægede sig. Det gør man i den slags situationer, indtil personen er blevet undersøgt nærmere, siger han til Frederiksborg Amtsavis.

Troede der var tale om en brønd-ulykke

Beredskabet modtog anmeldelsen om ulykken kl. 12.31. I første omgang lød meldingen på en brøndulykke, og beredskabet mødte derfor op med såkaldt dybdebrønd-redningsudstyr. Det var dog ikke så dramatisk. Ifølge Jimmy Andersen var redningsaktionen overstået på knap en halv time.

Der var tale om et hændeligt uheld under en leg ifølge indsatsleder ved Nordsjællands Politi, Lars Johansen.

Kommunikationspartner i Egedal Kommune, Vibeke Toft, oplyser til Frederiksborg Amtsavis, at drengen er sluppet uden alvorlige skader.

- Vi har netop fået en melding fra Rigshospitalet, som oplyser, at drengen er O.K., siger hun til Frederiksborg Amtsavis.