Kendt tv-vært på afvænning: Sådan går det
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix (arkiv)
Thomas Skov kæmper fortsat med sit mobilforbrug.

Selvom den tidligere DR-vært Thomas Skov for halvandet år siden tog tyren ved hornene og gik på afvænning for et overforbug af sin mobiltelefon, slås han fortsat med at at holde forbruget nede, skriver han på sin blog.

"Det, der hele tiden har været målet med min mobilafvænning, var at luge ud i alle de timer, der forsvinder på skærmen. Al den tid jeg bruger helt ubevidst. [...] For ligeså snart jeg er bevidst om mit forbrug, så går det rigtig, rigtig godt. Men det er det, der er så pokkers svært", skriver Thomas Skov på sin blog.

Han skriver, at han ind i mellem har gjort "det til en sport" at finde ud af, hvor lidt tid han kan bruge på sin mobiltelefon:

"... rekorden endte på 1 time og 10 minutter i gennemsnit pr. dag", men han tilføjer, at han den seneste uges tid i snit har brugt mobilen i 2 timer og 38 minutter i døgnet.

Thomas Skov har hele tiden holdt fast i, at mobiltelefonen er et arbejdsredskab, og at det er den ubevidste tid, som skal skæres væk.

Da han med læge og foredragsholder Imran Rashids hjælp var på mobil-afvænning, sagde Thomas Skov blandt andet til Ekstra Bladet, at han hele tiden havde "haft lyst til at tjekke den for at se, hvad der skete på Instagram og Snapchat", og at han skulle "kæmpe for ikke at sidde med den konstant".

via Listen To News