Kendt DR-vært fyret: Nu har han fået nyt job
Tue Blædel (tv) og Tony Scott blev fyret fra DR, men skal nu lave podcasts for Euroman. Foto: DR Presse
Tue Blædel fra radio-duoen "Tue og Tony" blev fyret fra DR, men har nu planerne for fremtiden klar.

Det viser sig nu, at både Tony Scott og Tue Blædel blev fyret, da Danmarks Radio i efteråret fjernede over 200 stillinger i en stor sparerunde.

Dengang kom det frem, at Tony Scott var fyret, men nu viser det sig, at også makkeren i P3-programmet "Tue og Tony" mistede jobbet.

39-årige Tue Blædel fortæller til Ekstra Bladet, at fyringen ikke kom som en overraskelse, men at det var ikke en rar oplevelse for ham:

- DR er jo et sted, hvor jeg har været i mange år, så det er ærgerligt at skulle sige farvel, for det er et sted, hvor der er gode kolleger og et rigtig fedt arbejdsmiljø, og hvor jeg har været stolt af det arbejde, jeg har lavet. Man vil jo altid hellere slå op end at blive slået op med. Men jeg er kommet til den konklusion, at jeg nok var kommet frem til, at det var på tide, at jeg prøvede noget nyt, alligevel, fortæller Tue Blædel til avisen.

Og noget nyt sker der i radioværtens liv. Tue Blædel er blevet engageret af magasinet Euroman. Og ikke nok med det, så føres han sammen med makkeren Tony Scott. Sammen skal de lave podcast:

- Det er en interview-podcast serie med et anderledes twist, og som kommer til at involvere kendte danskere. Den kommer til at blive sendt hver 14. dag, og i programmet kommer kendte danskere til at vise deres tatoveringer frem og fortælle de sjove historier bag, siger Tue Blædel.

Udover podcast vil Tue Blædel samtidig arbejde med andre journalistiske projekter.