Administration 

Sexsag i fagforening: Han tog mig på brysterne, når jeg lavede kaffe

Sigrid Benedikte Strøyer oplevede at blive seksuelt krænket, da hun arbejdede som studentermedhjælper i Dansk Journalistforbund. (Foto: Foto: Maria Jeppesen )

Som studentermedhjælper i Dansk Journalistforbund oplevede Sigrid Benedikte Strøyer seksuelle krænkelser fra sin daglige leder, fortæller hun.

"Jeg var ansat som kommunikationsmedarbejder i en fagforening(!) hvor jeg jeg blev udsat for grov, grov sexchikane af en af mine chefer."

Sådan står der i det facebook-opslag, der har sat Dansk Journalistforbund på den anden ende og igangsat flere undersøgelser og suspenderet direktøren, en afdelingschef og en konsulent.

Opslaget er skrevet af 35-årige Sigrid Benedikte Strøyer i kølvandet på #metoo-kampagnen, der den seneste tid har fået kvinder verden over til at stå frem på sociale medier med personlige oplevelser med seksuelle krænkelser. 

- På et tidspunkt var det så voldsomt for mig. Han kunne finde på, når jeg stod i køkkenet og lavede en kop kaffe, at komme ud og flirte og tage mig på brysterne.

I over syv år har Sigrid Benedikte Strøyer været tavs om de oplevelser, hun havde som studentermedhjælper i Dansk Journalistforbund. Fagforbundet for omkring 15.500 journalister, kommunikatører og andre mediefolk. 

Her blev hun blev forført af en mandlig konsulent, der var hendes daglige leder. Han er i dag afdelingschef i forbundet og bliver i denne artikel refereret til som ‘den nuværende afdelingschef’. De havde en kort affære. Men efterfølgende pressede han på for at få mere sex og var krænkende over for hende på arbejdet. Det fortæller hun til Ugebrevet A4 og Avisen.dk: 

- På et tidspunkt var det så voldsomt for mig. Han kunne finde på, når jeg stod i køkkenet og lavede en kop kaffe, at komme ud og flirte og tage mig på brysterne. Eller gå tæt forbi mig bagfra og gnubbe sit underliv op mod min bagdel. Det var forfærdeligt, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer. 

Hun har efter opslaget på Facebook fortalt sin historie til fagbladet Journalisten samt været i radio og tv. Hun tør stå frem i dag, da hun ikke længere arbejder i mediebranchen. Og hun ønsker at forhindre, at andre bliver udsat for samme krænkende adfærd, fortæller hun.  Sigrid Benedikte Strøyer endte med at stoppe som studentermedhjælper et halvt år før tid på grund af den nuværende afdelingschef. 

Ugebrevet A4 og Avisen.dk har forsøgt at få en kommentar fra pågældende afdelingschef, der ifølge Dansk Journalistforbund ikke ønsker at udtale sig om sagen. Han har dog tidligere afvist anklagerne om krænkelser og sexchikane over for fagbladet Journalisten.

Ledelsen i Dansk Journalistforbund har igangsat en ekstern undersøgelse af anklager om sexchikane og vil ifølge formand Lars Werge ikke kommentere yderligere på sagen på dette tidspunkt. 

Affæren 

Det var ellers lykken for Sigrid Benedikte Strøyer, da hun tilbage i 2009 som kommunikationsstuderende blev ansat som studentermedhjælper  i Dansk Journalistforbund. 

- Jeg kunne nærmest lugte de bonede gulve. Jeg skulle bare være en helt vild sej rådgiver, for når jeg startede her, hvor kunne jeg så ikke ende? Jeg skulle være omgivet af seje mennesker, og jeg havde virkelig optur på, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer. 

Men kort tid efter hun startede, var der sommerfest i forbundet. Festen ender i Sigrids lejlighed til morgenfest, hvor den nuværende afdelingschef, der har været med til at ansætte hende, deltog. 

- På et tidspunkt går han ind i mit soveværelse. Det bemærker jeg, og synes er lidt mærkeligt. Han går ind og lægger sig i min seng. Så går der noget tid, så kommer han ud og vil gerne sige farvel. Jeg husker, at han tager fat i mit ansigt og stikker tungen ind i min mund. Han er på det tidspunkt min daglige leder og det er ham, jeg refererer til hele tiden, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer, der tilføjer, at hun ikke gengælder kysset, men heller ikke er tydeligt afvisende. 

- Han skrev, at han fantaserede om mig og syntes, jeg var fræk

Tilbage på arbejdet begyndte hun at modtage flirtende mails fra den nuværende afdelingschef, der ikke virkede til at angre farvelkysset til morgenfesten.

- Han skrev, at han fantaserede om mig og syntes, jeg var fræk, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer, der ikke længere er i besiddelse af den gamle mailkorrespondance. 

Hun følte sig smigret over hans tilnærmelser og flirten tog til. Til sidst indledte de en affære.

- Han kommer hjem til mig om morgenen. Måske en eller to gange om ugen. Det er altid foranlediget af ham. Han bestemmer, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer. 

Selvom hun selv gik med til at have sex med ham, så mener hun ikke, det var et jævnbyrdigt forhold, da hun var studentermedhjælper, og han var hendes daglige leder. 

Hun vælger at afslutte affæren efter et par måneder. Hun følte sig presset af hans lidt for åbenlyse flirten med hende i arbejdstiden og var desuden ikke interesseret i et forhold til ham, fortæller hun. 

Den nuværende afdelingschef har udtalt til Journalisten, at de var lige gode om at starte og afslutte affæren. Han mener heller ikke, at han, efter forholdet sluttede, har opført sig krænkende over for Sigrid Benedikte Strøyer. 

Hun har en anden opfattelse. 

Krænkelserne 

Kort tid efter forholdet er afsluttet, begyndte der igen at tikke mails ind med seksuelt indhold i Sigrid Benedikte Strøyers indbakke i og uden for arbejdstiden. Den nuværende afdelingschef opfordrede til, at de genoptog forholdet eller tog ‘en sidste gang’ i sengen. 

Hans tilnærmelser gjorde det svært for Sigrid Benedikte Strøyer at passe arbejdet som studentermedhjælper. 

Hun nævner som eksempel, at hun kunne skrive en mail til ham med arbejdsrelateret indhold, som blev besvaret med meddelelsen ‘jeg vil ligge mellem dine ben’. 

- Når jeg afviste ham, blev der rigtig dårlig stemning. Der var kold luft fra hans side, og han ignorerede mig. Jeg fik ikke længere fede arbejdsopgaver, jeg fik ikke ros for mit arbejde mere, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer. 

Hun følte sig krænket over hans seksuelle tilnærmelser, der også kom fysisk til udtryk ved at han kunne finde på at befamle hende i arbejdstiden. På et tidspunkt trak han hende ind på sit kontor og fastholdt hende, mens han kyssede hende på halsen, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer. 

Jeg følte meget skam og jeg følte væmmelse. Jeg var ekstremt flov.

Ugebrevet A4 og Avisen.dk har forsøgt at få en kommentar fra pågældende afdelingschef, der ifølge Dansk Journalistforbund ikke ønsker at udtale sig om sagen. Han har dog tidligere afvist anklagerne om krænkelser og sexchikane over for fagbladet Journalisten.

Til at starte med holdt Sigrid Benedikte Strøyer de ubehagelige oplevelser for sig selv, fortæller hun. 

- Jeg havde en idé om, at det var min egen skyld. Jeg følte meget skam og jeg følte væmmelse. Jeg var ekstremt flov. Og jeg havde jo indvilliget i en affære til at starte med, så jeg kunne vel ikke forvente andet. Jeg tænkte, at jeg bare måtte tage denne her med oprejst pande, og kæmpe igennem. For jeg elskede jo mit arbejde. Og jeg elskede virkelig forbundet på det tidspunkt. Det gør jeg bestemt ikke mere, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer. 

Pralede med affære

Affæren blev med tiden kendt blandt flere af kollegerne i forbundet. Ifølge Sigrid Benedikte Strøyer fordi den nuværende afdelingschef var meget åbenmundet. 

- Jeg følte ikke, jeg kunne mere. Han gik og blærede sig med, at han havde været i bukserne på mig, og til sidst vidste mange det. Jeg var flov over det, og kunne ikke håndtere det, jeg kunne ikke være i mig selv, fortæller Sigrid Benedikte Strøyer, der til sidst gik til to kolleger, hun stolede på, og fortalte, hvor skidt hun havde det. 

"Han gik og blærede sig med, at han havde været i bukserne på mig."
Sigrid Benedikte Strøyer
 

De to kolleger, der ikke længere arbejder i forbundet, bekræfter over for Journalisten, at de kendte til affæren, og at Sigrid Benedikte Strøyer efterfølgende følte sig krænket og ville gå til ledelsen. Begge frarådede hende det, hvilket de fortryder idag. 

Ugebrevet A4 og Avisen.dk har været i kontakt med de tidligere medarbejdere, der dog ikke ønsker at udtale sig yderligere i sagen.

En af dem er Louise Theil. Til Journalisten har hun tidligere forklaret: 

"Sigrid fortæller mig, at hun er presset og føler sig udsat for sexchikane. Hun sidder på samme kontor som ham, og hun viser mig, hvor hun sad, og hvordan han kom og bøjede sig ind over hende og tog hende på brysterne. Det havde været meget grænseoverskridende for hende."

Sigrid Benedikte Strøyer overvejede på det tidspunkt gå til den øverste ledelse, men i samråd med kollegerne besluttede hun at lade være.

"Måske var det også mit forkvaklede forsøg på at beskytte hende mod et nederlag. Det var en kamp, hun ikke ville vinde,” fortæller Louise Theil til Journalisten. 

Sigrid Benedikte Strøyer klandrer ikke de tidligere kolleger for ikke at gå til ledelsen. Ifølge hende var der en fælles opfattelse af, at ledelsen ville holde hånden over den nuværende afdelingschef.  

Til Journalisten beretter tre tidligere medarbejdere, heriblandt Louise Theil, om en problematisk kultur i forbundet, hvor ledelsen stiltiende accepterede affærer blandt medarbejdere. Også i tilfælde, hvor hvor magtforholdet var ulige. Og at denne kultur har været en del af årsagen til, de valgte at stoppe i forbundet. 

Den problematiske kultur kæder de alle tre sammen med den nuværende afdelingschef, som Sigrid Benedikte Strøyer oplevede krænkelser fra. 

Hun var nemlig ikke den eneste studentermedhjælper, han har haft et seksuelt forhold til. 

Den anden studentermedhjælper 

I kølvandet på Sigrid Benedikte Strøyers Facebookopslag er en anden tidligere studentermedhjælper, der ønsker at være anonym, kommet med anklager om sexchikane.

Hun fortæller til Ugebrevet A4 og Avisen.dk, hvordan hun i to tilfælde oplevede seksuelle krænkelser i forbundet, der var så voldsomme, at hun efterfølgende har modtaget psykologhjælp, betalt af forbundet.

Den ene episode sker en aften i byen, hvor en medarbejder i forbundet råber ad hende, forbi hun takker nej til at have sex med ham. 

Hun gik til sin nærmeste leder, der tog det videre til daværende udviklingschef Per Nielsen. Men der skete ikke mere i sagen og ledelsen afviser at kende til episoden. Per Nielsen er ikke længere ansat i forbundet og oplyser til Journalisten, at han ikke ønsker at udtale sig i sagen.

Derudover oplevede den anden tidligere studentermedhjælper at blive udsat for et seksuelt overgreb fra et bestyrelsesmedlem fra en af forbundets studenterorganisationer. 

Den anden tidligere studentermedhjælper har også haft et seksuelt forhold til nuværende afdelingschef. En affære, der blev foranlediget af den nuværende afdelingschef, som det var tilfældet med Sigrid Benedikte Strøyer. 

Til en julefrokost i 2015 er de sammen foran kollegerne, hvilket resulterer i, at ledelsen kort tid efter giver den nuværende afdelingschef en påtalefor at have et forhold til en underordnede. 

Det stopper dog ikke den nuværende afdelingschef  i at fortsætte forholdet til studentermedhjælperen. Deres affære fortsætter frem til sommeren 2016. Ugebrevet A4 og Avisen.dk har set dokumentation for dette.  

Den anden studentermedhjælper fortæller, at hun forsøgte at stoppe forholdet til den nuværende afdelingschef, kort tid efter affæren begyndte, men at han pressede på for at de skulle fortsætte.

Hun anklager forbundet for at have en sexistisk kultur. 

- Det har ikke noget at gøre med, at kvinder ikke kan blive forfremmet, men jeg sad tilbage med følelsen af, at de mænd, jeg krydsede på min vej i arbejdet derinde, følte sig berettiget til at have sex med mig. Og jeg havde ikke lov til at sige nej, siger hun. 

Den anden studentermedhjælper, der var ansat i forbundet fra 2015 - 2016, valgte at stoppe som studentermedhjælper før tid ligesom Sigrid Benedikte Strøyer. 

Ugebrevet A4 og Avisen.dk har forsøgt at få en kommentar fra pågældende afdelingschef, der ifølge Dansk Journalistforbund ikke ønsker at udtale sig om sagen. Han erkender dog til Journalisten at have fortsat med at have et forhold til den anden studentermedhjælper efter at have fået en advarsel fra ledelsen. 

Svigt

For halvanden uge siden afviste næstformand i Dansk Journalistforbund, Tine Johansen, i et interview med Avisen.dk, at ledelsen skulle have kendt til forholdet mellem Sigrid Benedikte Strøyer og den nuværende afdelingschef.

Det gjorde hun i forbindelse med, at forbundet valgte at suspendere afdelingschefen. 

Hun afviste også, at ledelsen skulle have kendskab til usund og sexistisk kultur. 

Hun medgav dog, at ledelsen for to år siden blev bekendt med, at den nuværende afdelingschef skulle have kysset med den anden studentermedhjælper til en julefrokost i 2015, hvilket udløste en sanktion.

- Når man er leder i dette hus er det uforeneligt med at have forhold til medarbejdere, fastslog Tine Johansen over for Ugebrevet A4 og Avisen.dk. 

Er det i orden, at en konsulent har et seksuelt forhold til en studentermedhjælper?

- Nej. Det synes, jeg bestemt ikke, det er. Jeg synes, at hvis man har et magtforhold til hinanden, hvis man står i en skæv ansættelsesposition, så skal man ikke have sådan et forhold til hinanden, lød det fra Tine Johansen. 

Harm over melding fra formand

En uge efter Sigrid Benedikte Strøyer gik offentligt på Facebook med sine oplevelser, udsendte Dansk Journalistforbund en pressemeddelelse, hvori formand Lars Werge oplyser: 

"... ledelsen har brugt denne uge på at undersøge sagen. Vi har været i kontakt med den tidligere medarbejder for at få uddybet beskyldningerne. Dette har vi konfronteret den pågældende medarbejder med, og det er ikke på det foreliggende grundlag muligt at bevise, hvorvidt sexchikane har fundet sted."

Sigrid Benedikte Strøyer er harm over denne udmelding fra ledelsen, da den kontakt, hun har haft med ledelsen, har været en kort mailkorrespondance med direktør Linda Garlov. Her går Sigrid Benedikte Strøyer med til at mødes med direktøren og uddybe de oplevelser, der ligger bag anklagerne, hvis hun må få følgeskab af to vidner. Dette ønske bliver ikke besvaret af Linda Garlov, fremgår det af korrespondancen, som Ugebrevet A4 og Avisen.dk er blevet fremlagt. 

- De har aldrig undersøgt min sag, men fortsætter bare med at holde hånden over ham, siger Sigrid Benedikte Strøyer. 

Hendes kritik får opbakning i kommentarsporet til Journalistens artikel om sagen og på Facebook, hvor flere medarbejdere i mediebranchen beskylder ledelsen for at løbe fra deres ansvar. 

Et par dage efter den første pressemeddelelse besluttede Dansk Journalistforbund efter kritikken at igangsætte en ekstern undersøgelse af anklagerne om seksuelle krænkelser samt en intern undersøgelse af påstandene om en usund og sexistisk kultur i huset.

Den nuværende afdelingschef, en konsulent samt direktør Linda Garlov er midlertidigt suspenderet, mens undersøgelsen står på. Og indtil der ligger en redegørelse af  undersøgelsens resultater, ønsker Dansk Journalistforbund ikke at kommentere sagen yderligere, oplyser formand Lars Werge. 

Ugebrevet A4 og Avisen.dk har forsøgt at få en kommentar fra den nuværende afdelingschef, men har via Dansk Journalistforbund fået besked på, at hverken den pågældende afdelingschef eller øvrige ansatte i forbundet ønsker at udtale sig. 

Ekspert: Ledelsen har svigtet

Det er altid vanskeligt at bevise, hvorvidt sexchikane har fundet sted, da det altid er ord mod ord. Og meget få sager kommer for en domstol. 

Det fortæller arbejdsmarkedsforsker og Institutleder ved Aalborg Universitet Anette Borchorst. Hun har analyseret håndtering af sexchikane på danske arbejdspladser fra slutningen af firserne og frem til i dag.

- Når der er to, der står frem, så tyder det på, at der er et problem i kulturen, hvor ledelsens afvisning af at handle ligner en beskyttelse af krænkeren.
Anette Borchorst, arbejdsmarkedsforsker

Ifølge hende er sager, hvor der indledningsvis har været et gensidigt seksuelt forhold, nærmest umulige at bevise. 

- Det, vi kan se som et mønster, er, at hvis der har været foregående frivillig seksuel kontakt, så falder sagerne næsten altid. Der er en hel del sager med sekretærer og direktører. Og det er et klassisk forløb, at hvis forholdet ophører og kvinden siger fra, så kommer der repressalier fra den overordnede, for eksempel i form af, at man fratages opgaver, siger hun til Ugebrevet A4 og Avisen.dk. 

Hun hæfter sig ved, at sagen i Dansk Journalistforbund foregår i et fagforbund, der netop har en vigtig rolle i at skulle forebygge og takle sager om sexchikane. Og peger på, at det altid er ledelsens ansvar at sikre, at politikker og procedurer bliver overholdt. 

- Det mest slående ved denne sag er, at det ser ud til at være forankret i kulturen, og at der ikke er en klar virksomhedspolitik og nogle klare spilleregler.

- Når der er to, der står frem, så tyder det på, at der er et problem i kulturen, hvor ledelsens afvisning af at handle ligner en beskyttelse af krænkeren, siger Anette Borchorst. 

Hun vil ikke forholde sig til, om seksuel chikane rent faktisk har fundet sted i denne sag, men understreger, at Sigrid Benedikte Strøyer og den anden tidligere studentermedhjælper gør nøjagtigt, hvad man anbefaler, nemlig at henvende sig og fortælle om episoderne til andre.

Tidslinje

2009 Sigrid Benedikte Strøyer starter i Dansk Journalistforbund som studentermedhjælper. Hun har en affære på tre måneder med den nuværende afdelingschef.

2010-2011 Sigrid Benedikte Strøyer oplever at blive krænket af den nuværende afdelingschef, efter at de har afsluttet forholdet. Hun stopper i forbundet før tid. 

2015 Den anden studentermedhjælper starter i forbundet. Den nuværende afdelingschef og studentermedhjælperen indleder en affære. De bliver set sammen til julefrokost i forbundet. 

2016 Den nuværende afdelingschef får januar en påtale af ledelsen, efter at være blevet set sammen med studentermedhjælperen til julefrokosten. De to fortsætter dog affæren. 

2016 Den anden studentermedhjælper stopper i august i forbundet før tid. 

11. november 2017 Sigrid Benedikte Strøyer fortæller i et offentligt facebookopslag, at hun oplevede at blive krænket i Dansk Journalistforbund. 

17. november 2017 Dansk Journalistforbund oplyser i en pressemeddelelse, at de har undersøgt Sigrid Benedikte Strøyers anklager, men at det ikke er muligt at bevise, at sexchikane har fundet sted. De har endnu ikke hørt Sigrid Benedikte Strøyers side af sagen. 

20. november 2017 Dansk Journalistforbund oplyser, at de vil igangsætte en ekstern undersøgelse af anklagerne. 

22. november 2017 Den nuværende afdelingsleder suspenderes, mens sagen undersøges.

23. november 2017 Direktøren i Dansk Journalistforbund suspenderes, mens sagen undersøges. 

 

UDVID

Sigrid Benedikte Strøyer har i dag forladt mediebranchen. Foto: Maria Jeppesen

Prins Andrew i forgrunden bag ham ses prinsesse Beatrice med en stor sort og hvid hat.
Kongelige

Dropper sit skjul:

Besøger datter

på hospitalet

En flersporet stor vej med en cykelovergang og en vejbro oppe over,
Sport

Chaufføren var

IKKE skyld i

Chris Ankers død

Sarah Grünewald og christiane schaumburg-müller
Kendte

Vild med dans-vært: Jeg trives ikke med noget der er forbudt

Peter Kofod og  Anders Vistisen
Nyheder

DF-profil: Jeg vil arbejde dag og nat for dansk brexit

John Rosenhøj
Nyheder

DF'er beskyldes for at have tilbudt prostitueret som "slavetøs"

billede af politibil
Krimi

Mystik: Mand alvorligt såret af knivstik på dansk motorvej

noller
Kendte

Noller: - Jeg fortryder ikke noget

Sport

Cykelverdenen sørger over Chris Anker Sørensens død

Janni Ree
Kendte

Janni Ree:

Udgiver bog om tabu

natteliv
Nyheder

Efter genåbningen:

Vi vælter i byen

Øgendahl
Kendte

Mick Øgendahl:

Hædret med flise

tårnspring
Helt vildt

Vildt spring:

Hopper fra 21 meter høj klippe

Mette Frederiksen
Nyheder

Mette Frederiksen: Vi må løse Arne-udfordringer

mascha vang
Film og TV

Rystet Mascha Vang:

Det var modbydeligt

tauson
Sport

Clara Tauson i sin anden WTA-finale

thulesen
Nyheder

Thulesen Dahl genvalgt som formand 

en politiafspærring og nogle betjente
Krimi

52-årig erkender drab på kvinde 

en rødhåret dame i kjole og en mand i jakkesæt
Nyheder

Støjberg og Thulesen Dahl fik stående klapsalver

En gammel mand med høj hat og en lidt yngre med samme hat
Kongelige

Det her var prins Philips sidste (muntre) sætning

pia kjærsgaard går ned ad en trappe
Nyheder

Pia Kjærsgaard giver Thulesen Dahl sidste advarsel

to dansere på et gulv
Kendte

Vild med dans-deltager: Det er uacceptabelt

en håndværker foran en villa
Nyheder

Hver anden glemmer deres skattefradrag

en dame sms'er bag rattet
Krimi

Mobiltelefoni:

Vi overtræder loven konstant

Nyhavn med turister
Nyheder

København kåret:

Sikreste by i verden

Udrykningskøretøjer på en vej
Krimi

Strømmen gik i flere byer

pia kjærsgaard i folketinget
Nyheder

Et års ballade i Dansk Folkeparti

et sort hvidt billede af en smilende mand
Nyheder

Mystik omgiver stadig Dag Hammarskjölds død 60 år efter

vild med dans
Film og TV

Vild med dans: De røg ud 

Taliban
Nyheder

Taliban genåbner skoler: Kun for drenge

Krimi

41-årig kvinde dræbt af skud

Thorstein Thomsen
Kendte

Thorstein Thomsen er død

vild med dans
Film og TV

Vild med dans:

Kan du huske vinderne

df
Nyheder

Peter Kofod: Klar til at blive DF-næstformand

gran canaria
Rejser

Populære rejsemål bliver grønne

armbrøst
Nyheder

Vild video:

Mand skyder to med armbrøst

mårhunde
Dyreliv

Mårhunde lokkes af mårhunde og aflives

drikkevand
Nyheder

Drikkevand tjekkes nu for fluorstoffet PFOS

Kjærsgaard
Nyheder

Pia Kjærsgaard:

Vil ikke udfordre Thulesen Dahl

Bramsen
Nyheder

Forsvarer Ærø-tur:

Forhindrede ingen beslutninger

Nyheder

Miljøbombe:

900 industrigrunde skal tjekkes for PFAS

en flok deltagere i bagedysten
Film og TV

Vild med dans-stjerners kærester i Bagedysten

en mand i rød-hvid skindjakke
Kendte

René Dif: Jeg kunne ikke genkende mig selv

foden af general sherman
Helt vildt

Verdens største træ
truet af kæmpe brand

Hele "Vild med dans"-holdet
Film og TV

Sæt ikke dine
penge på dem her

En mor og to børn
Helt vildt

Mor i havsnød redder sine børn ved at amme dem

kæmpe bunker af kompost
Nyheder

Firma i Roskilde lugter som en rådden skraldespand

felix smith
Kendte

Kvinde til Felix Smith:
- Du har flot hår, men ...

en strand i skyet vejr
Nyheder

Først på søndag ser vi solen

Nyheder

Hver femte dansker skylder det offentlige penge

dyrt ur
Nyheder

Du kan få bøde for, at købe drømmeuret med kontanter

forurenet grund
Nyheder

Tusindvis af grunde
kan være forurenet

tinderboxfacade
Nyheder

Tøjkæde knækker og går konkurs

legomodellen afsløres
Helt vildt

Vildt: Tom Kristensens Le Mans-vinder bygget i Legoklodser

Ambulance
Krimi

Treårig dreng død efter ulykke på legeplads

 Bob Enyart
Corona

Vaccineskeptiske radioværter dør på stribe

snus
Sundhed

Snus giver unge varige skader på tænder og i mund

Københavns Byret i København
Krimi

Filmmand sigtet for

voldtægt

Østre Landsret
Krimi

Apoteker bedøvede og voldtog ung kvinde

anne louise hassing poserer
Kendte

Skuespiller smed 10 kilo:

Det har ændret mit liv

pia kjærsgaard taler i folketinget
Nyheder

DF-lokalformand:

Lad Pia overtage

formandsposten

par sidder i vildmarksbad
Livsstil

Undgå skader:

Sådan sikrer du haven

mod efterårets vejr 

elton john taler i mikrofon
Kendte

Skal opereres:

Elton John udskyder

sit farvel til Danmark 

Vladimir Putin sidder ved bord
Corona

Stort smitteudbrud

sender Putin i isolation 

gås skræpper
Dyreliv

Kan du banke en gås

i en slåskamp? 

jorden set fra rummet
Nyheder

Professor: Om få år

kan tusinder stå i kø

til tur i rummet

lottokugler suser rundt
Helt vildt

Ny rekord: Millionregn

over danskerne

pele smiler
Sport

Legenden er i bedring:

Jeg vil spille 90 minutter

plus tillægstid

britney spears kigger
Kendte

I top 100: Hyldest til

Harry, Meghan og Britney

raketopsendelse fra florida
Helt vildt

Første rumturister

er sendt i kredsløb 

miljøminister lea wermelin taler
Nyheder

Jyske borgmestre

afviser regeringen

morten olsen
Sport

Morten Olsen indlagt med corona - kæmper med kronisk træthed

en fiskehejre
Dyreliv

Nyt våben i
kampen mod rotter

linse ved demonstrationen
Kendte

Linse i modvind: Fond opløst - deltog i Men in Black-demo

nemid-kort
Krimi

Pas på - svindlere benytter hul mellem NemID og MitID

skuespilleren esben dalgaard smiler
Kendte

Dansk skuespiller: 
Kræften er vendt tilbage

Aly Raisman, Simone Biles, McKayla Maroney og Maggie Nichols
Sport

Sex-misbrugte stjerneatleter angriber FBI

person bliver testet for covid-19
Corona

Professor sår tvivl om danske corona-tal

filmplakat med trine dyrholm
Film og TV

Store roser til

dansk storfilm:

Bedste i årevis

villavej med skilt med nabohjælp
Krimi

Nu stiger risikoen
for indbrud

tivoli om aftenen
Nyheder

Det lysner i Tivoli