Niels Hausgaard aflyser igen koncerter
Af turneoversigten fremgår det nu, at koncerterne på Samsø, i Ballerup, Køge, Rødovre og Ringsted er aflyst, og at Niels Hausgaard igen går på scenen 17. februar i Esbjerg på spillestedet ’Tobakken’. Foto: Scanpix/arkiv
Alle shows frem til midten af februar er aflyst.

Den nordjyske entertainer Niels Hausgaard bøvler i disse dage med en bister omgang influenza.

I første omgang oplyste den folkekære musiker, at han måtte aflyse de totalt udsolgte shows frem til søndag den 7. februar. Nu står det dog klart, at også den kommende uges shows er aflyst. Det fortæller Niels Hausgaards manager, Tess Pedersen, til Avisen.dk.

- Det er simpelthen for at samle kræfter. Det kræver meget energi at stå på en scene i så lang tid som Niels’ shows varer, siger Tess Pedersen.

Manageren fortæller dog også, at 71-årige Niels Hausgaard er kommet op at stå igen og generelt ’er i god bedring’.

Af turneoversigten fremgår det altså nu, at koncerterne på Samsø, i Ballerup, Køge, Rødovre og Ringsted er aflyst, og at Niels Hausgaard igen går på scenen 17. februar i Esbjerg på spillestedet ’Tobakken’.

- Det regner vi med, og så må vi se undervejs. Som det er nu, regner vi med, at han er tilbage inden længe. Han er blevet godt og grundigt tjekket på hospitalet, og det er jo fornuftigt nok. Når man har et job, som han har, skal man være klar, siger Tess Pedersen.

Plejer ikke at aflyse

Niels Hausgaard var i gang med den succesfulde 2016-turne ’Etik og alt det der’, da han blev ramt af en svær omgang influenza og altså måtte aflyse koncerter. Og det var bestemt ikke med Niels Hausgaards gode vilje.

- Jeg plejer ikke at aflyse, og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har gjort det. Men jeg kunne ikke mere. Jeg er helt flad, og der er ikke noget at gøre. Jeg har fået en gang lungebetændelse, der vil noget. Det er surt, sagde han til BT.

Han forklarede desuden, at han måtte lægge sig på langs med 40 i feber og han var ’flad og ikke kunne mere’.

Den populære musiker fortalte også, at han ikke kunne tage hjem til sig selv i Nordjylland, fordi han ikke var rask nok til at forlade sengen. Derfor blev han nødt til at blive i Aarhus.

- Jeg ligger helt stille her og flader ud i Aarhus. Jeg orker ikke at køre hjem. Min manager tager sig af mig her, fortalte han.