Hugo Helmig tilbageholdt efter kokainrus: Nu bryder han tavsheden
Hugo Helmig vil nu se fremad. Foto: Pressefoto
Nu skal det handle om musikken, siger Hugo Helmig, efter han blev smidt i detentionen, fordi han var "ude af kontrol" efter indtag af kokain.

Popsangeren og ungdomsidolet Hugo Helmig siger nu tak og undskyld efter han tilbragte natten til lørdag i detentionen.

Hugo Helmig var ifølge sin manager ude af kontrol og blev tilbageholdt af politiet i Aarhus. Han var kraftigt påvirket af kokain.

Instragram skriver han, at han takker "for al den kærlighed og forståelse" han har modtaget efter hændelsen:

"Jeg er dybt taknemmelig, og glæder mig meget til at komme ud og spille i weekenden".

Han tilføjer, at han er "ked af" sine fejl, men at han ser fremad:

"... og nu skal det handle om musikken", skriver popstjernen og sønnen af pop-veteranen Thomas Helmig og forfatteren og den tidligere topmodel Renée Toft Simonsen.

Han skulle have optrådt i Vejle i weekenden, og her får hans fans også en hilsen: "Vejle - undskyld - vi ses en anden gang".

Hugo sendt på afvænning

Hugo Helmigs manager, Jakob Sørensen, har oplyst til Ekstra Bladet, at Hugo Helmig i et par måneder har været i afvænning for et misbrug af kokain, og at episoden i Aarhus var et tilbagefald.

Jakob Sørensen siger desuden, at han betragter tilbageholdelsen af sin artist mere som "en forvaring end en anholdelse, for han har ikke gjort noget ulovligt".

- Hugo er i løbet af det sidste år faldet i et par gange med at tage kokain, og det har vi sammen med ham taget hånd om. Han startede i behandling i starten af det her år, og alt er faktisk gået rigtig godt, siger Jakob Sørensen til avisen.

20-årige Hugo Helmig har fart på karrieren og skal blandt andet optræde på Roskilde Festival, Jelling Musikfestival og Smukfest.

Han udsendte for knap et par uger siden sit første album, "Juvenile", som han turnerer med i øjeblikket.

via Listen To News