Tv-vært får nyt job: Væk fra skærmen
Søskendeparret Claus Elgaard og Puk Elgård er netop nu aktuelle på TV 2 med at program om deres opvækst i en familie præget af alkohol, piller og gambling. Foto: TV 2
Claus Elgaard er vokset op i en misbrugsfamilie. Nu skal han arbejde med organisationen TUBA.

Tv-værten og journalisten Claus Elgaard har fået job som projektleder hos organisationen TUBA.

Hos TUBA, der er en organisation for unge, som er børn af alkohol- og stofmisbrugere, skal Claus Elgaard primært stå for at udvikle organisationens erhvervssamarbejder og sponsorater.

- Jeg har altid arbejdet med velgørenhedsarbejde og har ofte haft lyst til at gøre det til mit arbejde. Og det giver så meget mening for mig at arbejde for TUBA. Jeg ville ønske, at jeg selv kunne have fået hjælp af en organisation som TUBA, da jeg var yngre, siger Claus Elgaard en pressemeddelelse.

Sammen med sin søster, Puk Elgård, er han i øjeblikket aktuel på TV 2, hvor de over to programmer fortæller om at være vokset op i et hjem, hvor hverdagen var præget alkohol, piller og gambling.

I programmerne, som har titlen "Afhængig af fortiden", forsøger det kendte tv-søskendepar at finde ud af, hvorfor man udvikler afhængighed.

Til Ekstra Bladet fortæller Claus Elgaard, at hans karriere som tv-vært og journalist med engagementet hos TUBA sætter hans karriere på tv på pause.

- Jeg har i et par år gået og tænkt på, at jeg gerne ville hjælpe nogle unge mennesker. Da Puk så står frem, og jeg kan se, at det er slemt, så tænker jeg, at der virkelig må være nogle unge derude, der bøvler med nogle ting. Jeg beslutter mig så for, at jeg vil lave noget velgørende arbejde på fuld tid, og dagen efter ringer TUBA til mig og tilbyder mig et job. Så det er ret vildt og noget af et tilfælde, fortæller Claus Elgaard til avisen.

Claus Elgaard skal stå for stå for at udvikle organisationen TUBAs erhvervssamarbejder og sponsorater. Foto: TV 2

Fakta om TUBA

TUBA står for Terapi og rådgivning for Unge som er Børn af Alkohol- og stofmisbrugere.

TUBA tilbyder hjælp til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- og stofmisbrug. TUBA hjælper unge via terapi, onlinerådgivning, undervisning og kurser. 

TUBA er en del af Blå Kors Danmark.

Kilde: TUBA

via Listen To News