Efter shitstorm: Nu mødes Mohamad og Bilka
- Det er klart, at hvis det er foregået, som han beskriver det, så er det ikke i tråd med, hvordan vi ønsker at bedrive ledelse eller normalt håndterer sager i virksomheden, har Pressechef i Bilka Mads Hvidtved Grand tidligere skrevet til Ekstra Bladet.  Forto: Scanpix arkiv
17-årige Mohamad Al Jawerheri mødes i morgen med Bilka for at diskuttere forløbet omkring sin opsigelse.

17-årige Mohamad Al Jawerheri blev i sidste uge landskendt, efter han - efter eget udsagn - blev presset af sin arbejdsplads, Bilka i Næstved, til at skrive under på sin egen opsigelse.

I morgen mødes de to parter for at diskutere forløbet. Det skriver Ekstra Bladet.

Bilka landede efter afskeden med Mohamad i en gigantisk shitstorm på grund af sagen, som startede med, at den 17-årige medarbejder deltog i en debattråd i den islam-fjendtlige Facebook-gruppe JA TIL FRIHED - NEJ TIL ISLAM kort før jul.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Pressechef i Bilka Mads Hvidtved Grand inden mødet i morgen, men han henviser til en tidligere sms, hvor han skriver:

- Det er klart, at hvis det er foregået, som han beskriver det, så er det ikke i tråd med, hvordan vi ønsker at bedrive ledelse eller normalt håndterer sager i virksomheden.

Hovedpersonen selv glæder sig over Bilkas invitation til dialog, men vil ikke uddybe, hvad han forventer:

- De vil gerne i dialog, og så må jeg jo møde op og se, hvad de har at sige. Alle muligheder er åbne, og jeg er åben over for det, Bilka har at sige, siger Mohamad Al Jawerheri inden mødet.