Chef scorer bonus og fyrer alle: Sådan tog de ansatte hævn
Kære kunder. Boykot tøjkæden Wet Seal, står der blandt andet på skiltet, som de vrede fyrede ansatte har hængt op. Imgur
De ansatte blev fyret med kun én dags varsel, da en tøjbutik lukkede ned på grund af besparelser. Nu har de vrede fyrede medarbejdere sat et skilt op i butikken, hvor de opfordrer kunder til at boykotte kæden.

En række fyrede butiksansatte i den amerikanske tøjkæde Wet Seal føler sig så dårligt behandlet af deres tidligere arbejdsgiver, at de som hævn har sat et skilt op i butiksruden, hvor de opfordrer til boykot. Det skriver blandt andet erhvervsmediet Business Insider.

Skiltet, der er gået viralt på sociale medier, udpensler tøjkædens dårlige behandling af de afskedigede medarbejdere. Blandt andet blev de fyret med kun én dags varsel, og arbejdsgiveren nægter at udbetale penge, som de ansatte har til gode for blandt andet feriedage eller sygdom med løn. Den nyeste medarbejder kan ikke engang få udbetalt løn, kan man læse ud af det vrede skilt.

Fyrerunden skyldes, at kæden lukker den pågældende butik på grund af økonomiske vanskeligheder. Men samtidig fik chefen sidste år en lønforhøjelse på 95.000 dollars eller knap 600.000 danske kroner.

Wet Seal, der især var stor blandt teenagere i 90'erne, har ikke villet kommentere på kritikken.