Avis: Frank Jensen anklaget for sexchikane
Frank Jensen er kommet i uheldigt søgelys, efter flere anonyme kilder har fortalt Ekstra Bladet, at Overborgmesteren både' kyssede og slikkede' på flere an de kvindelige ansatte under en julefrokost sidste fredag. Foto: Jasper Carlberg
Flere kvinder har klaget over Frank Jensens opførsel under en julefrokost på Københavns Rådhus sidste fredag, skriver avis.

Flere kvinder har klaget over Frank Jensens opførsel under en julefrokost på Københavns Rådhus sidste fredag, skriver avis.

En julefrokost med russisk tema udviklede sig angiveligt uheldigt for Købehavns Overborgmester, Frank Jensen (S). Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge avisens kilder, som ikke ønsker at stå frem med navn, så sejlede julefrokostens 250 gæster rundt i vodka, og for Frank Jensens vedkommende så er fornuften også røget ud, som vodkaen er kommet ind.

Frank Jensen har i hvert fald angiveligt danset omklamrende med flere af de kvindelige ansatte. Det siges desuden, at han skal have både kysset og slikket på dem.

Flere af de kvindelige ansatte har efterfølgende haft en samtale med kommunens øverste direktør, Claus Juhl, der efterfølgende har irettesat Overborgmesteren.

Frank Jensen har ikke ønsket at udtale sig om episoden til nogle medier.

Kilde: Ekstra Bladet