Zanka er færdig i FC København
Hej hej! Mathias 'Zanka' Jørgensen vinker pænt farvel til de blå løver fra FCK. Foto: Lars Poulsen/Arkiv / POLFOTO
Det unge fodboldtalent skal prøve noget nyt - så simpel lyder forklaringen af, hvorfor Mathias 'Zanka' Jørgensen ikke vil forlænge med FCK.

Til næste sommer er det slut.

Der udløber nemlig den 21-årige forsvarsspillers kontrakt med FC København. Og den kontrakt bliver ikke forlænget. Det fortæller Zankas agent, Darryl Powell, til sporten.dk.

Selvom altså fodboldspilleren er klar til at udforske nye græsgange, så lader det ikke til at FCK er helt klar til at give slip på den tårnhøje spiller.

I sidste uge afviste klubben et forsøg på at købe Mathias 'Zanka' Jørgensen. PSV Einhoven tilbød over 22 millioner for den unge danske, men FC København sagde nej, skrev BT.

"Jeg forstår godt, at FCK står i en svær situation lige nu, men jeg er ansat til at varetage min klients interesser, og set fra min stol er Mathias klar til at prøve noget nyt og større allerede nu," siger Darryl Powell til sporten.dk.

Agenten understreger samtidig, at der ikke er noget ondt blod mellem Zanka og FCK, men at det er helt udelukket, at spillerens kontrakt bliver forlænget med klubben.

Kilde: Sporten.dk