X Factor-dommer: Derfor er jeg sød
Lina Rafn tror selv, hun er sød, fordi hun har en god fornemmelse for andre folk Scanpix
Hun er dommer i X Factor, popstar og helt nede på jorden...forstået på den måde, at hun har en sans for at mærke andre mennesker, og derfor er Lina Rafn nødt til at være flink ved dem.

Det er ikke første gang, den 38-årige sangerinde sidder ved dommerbordet i fredagsprogrammet X Factor, og det kræver sin kvinde at sige ja til at være placeret mellem de to herrer Blachman og Remée.

LÆS OGSÅ: Det skal du vide, før du klipper dit hår

Men Lina Rafn har sagt ja igen, og selvom hun ind imellem er nødt til at være skrap omkring de to, så er hun i privaten nok mere sød end skrap, fortæller hun til magasinet IN.

- Jeg tror, at det med at være sød hænger sammen med, at jeg på en eller anden måde har en intuitiv forståelse for, hvordan andre har det, siger Lina Rafn til IN.

Hun fortæller, at hører hun eksempelvis sin kæreste snakke i telefon med en anden person, så ved hun allerede der, hvordan personen i den anden ende har det, blot ved at lytte på de ting, som kæresten siger.

LÆS OGSÅ: Badehotellet: Anne Louise Hassing tæt på

Dårlig idé at råbe

Lina har altså en fornemmelse for mennesker, og den vil hun ikke spilde væk på surhed. Men bruger hun så også den fornemmelse, når det kommer til hende selv?

Det har hun ikke altid gjort. Hun fortæller, at hun tidligere godt kunne hidse sig op på ingen tid. Men i dag har hun fundet ud af, at folk lytter meget mere til hende, når de faktisk hører efter, hvad der bliver sagt, og det gør ingen, hvis man råber.

LÆS OGSÅ: Put ALDRIG disse ting i dit ansigt

På det punkt er Lina altså blevet klogere med alderen og det samme gælder, når det kommer til det med at formulere sine egne følelser. For førhen kunne Lina Rafn ikke forstå, at andre mennesker ikke kunne gennemskue tingene så nemt, som hun selv:

- Hvis jeg var ked af det en dag, blev jeg tit endnu mere ked af det. For hvorfor kunne mit band eller andre omkring mig ikke se det – hvorfor tog de ikke hensyn til mine følelser? Jeg syntes, at de virkede så ligeglade. Nu har jeg fundet ud af, at jeg jo skal sige, hvordan jeg har det. Og sige det fuldstændig klart, så jeg er sikker på at blive forstået. For at blive misforstået får mig til at føle mig alene, siger Lina Rafn til magasinet IN.