Badehotellet: Anne Louise Hassing tæt på
Anne Louise Hassing til pressemøde på "Jagten" Scanpix/Yves Herman
Hun er en af Danmarks yndlingsskuespillere, hun har sødme og glimt i øjet, og så kan hun altså godt lide fredag aftner med vennerne og overvejer at udskifte lidt af garderoben.


Hun er født skuespiller, fortæller hun til Magasinet LIV - Hun spiller Therese i Badehotellet, blev opdaget som ung af selveste Nils Malmros og blev kendt af alle for sin rolle i Krøniken. Skuespil fylder altså meget, men ikke alt, fortæller hun.


LÆS OGSÅ: De 5 slanke-råd, der altid virker

Anne Louise Hassing praktiserer japansk buddhisme, kan lide at gå lange ture, og så er hun ret glad for hyggeaftner med gode venner:

-Jeg har mange yndlingsscenarier, men det kunne være fredag aften med gode venner omkring spisebordet. Snak, rødvin, kødgryde og legende børn omkring os. De aftner er noget af det bedste, jeg ved, siger hun til Magasinet LIV.

Sol og sommerhus

Privat er Anne Louise Hassing gift og mor, professionelt er hun ikke bare aktuel med Badehotellet, hun er også med i det tredje show af City Singler i februar.
Men skal hun mindes noget af det bedste fra barndommen, så handler det ikke om store oplevelser i teatret eller om dengang, hun første gang var med i en film. Nej, så handler det om naturen og familien:

-Sommerferier i Gilleleje hos min bedstefar og bedstemor sammen med min bedste veninde. Det får mig til at tænke på sol, strand, hav og jordbær, fortæller hun til Magasinet LIV.

LÆS OGSÅ: Har du tyndt hår? Dette skal du ikke gøre

Og det er da også sommerhus og familien snakken handler om, når søndagstøjet skal vendes. Anne Louise Hassing fortæller, at hun på et billede fra familiens sommerhus kan se, at hun måske har været lige lovlig afslappet i sit tøj. Det har fået hende til at overveje, om hun skal ud og købe noget nyt og mere lækkert afslappet tøj.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du droppe colaen

Afslappet tøj eller ej, det kan umuligt gøre meget skidt for den smukke skuespiller, der endnu en gang spiller en af de bærende roller i en dansk Tv-serie og som igen i aften, mandag, kan ses i anden sæson af Badehotellet.

via Listen To News