Vred over fyring: Spredte nøgenbilleder af kollega

En 54-årig mand er dømt i en sag, hvor han spredte nøgenbilleder af en tidligere kollega på en arbejdscomputer.
En 54-årig mand er dømt i en sag, hvor han spredte nøgenbilleder af en tidligere kollega på en arbejdscomputer.
En 54-årig mand er dømt i en sag, hvor han spredte nøgenbilleder af en tidligere kollega på en arbejdscomputer. Foto: Shutterstock

Dommen blev anket på stedet, da en 54-årig mand ved Retten i Næstved mandag blev fundet skyldig i blufærdighedskrænkelse og krænkelse af privatlivets fred.

Det skriver Sjællandske.

Manden nægtede, at det var ham, som havde uploadet omkring 20 nøgenbilleder af pornografisk karakter af en tidligere kollega på en arbejdscomputer.

Computeren stod på et kontor på den døgninstitution i den østlige del af Næstved Kommune, hvor begge arbejdede.

De to havde været i et seksuelt forhold i omkring et halvt år, der sluttede i starten af 2015. Ifølge den dømte, fordi kvinden ville have ham til at forlade sin kone, hvilket han ikke var klar til.

Den forurettede forklarede, at hun dengang slet ikke vidste, at manden var i et andet forhold, og at det derfor var hende, som havde gjort det forbi.

Parret arbejdede fint sammen frem til sommeren 2016, hvor den 54-årige blev fyret, da der var nedgang i antallet af beboere på institutionen.

Ved en politiafhøring havde den tiltalte fortalt, at han mente, at den tidligere elskerinde havde en finger med i spillet.

Det var, efter byrettens opfattelse, hans motiv for at hævne sig med nøgenbillederne, som kvinden havde sendt til ham, dengang de var i et forhold.

Om det forholder sig sådan, skal der tages stilling til endnu engang, når sagen kommer for landsretten.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.