Vild med dans-vært bor sammen med eksen
Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus ses her på et billede fra 2014. Foto: David Leth Williams/Ritzau Scanpix (arkiv)
Sarah Grünewald og eksen Rasmus Backhaus hygger sig sammen og nyder hinandens selskab.

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus nøjes ikke kun at blive set med hinanden under armen. De bor også sammen.

Det er på trods af, at parret midt i februar meddelte, at de skal skilles.

- Vi er de bedste venner og bor stadig sammen. At tage ud sammen er vi stadig gode til, og det bliver vi forhåbentlig ved med at være, har Sarah Grünewald ifølge Ekstra Bladet fortalt til Billed-Bladet.

Den 35-årige "Vild med dans"-vært uddybede overfor ugebladet, at beslutningen om skilsmissen "har været fin at tage", og at de "har det rigtig dejligt":

- Vi tager det hele i et roligt tempo og har ikke travlt. Sammen er vi en god familie, og det bliver vi ved med at være. Det er udgangspunktet. Vi har et dejligt og et stærkt venskab, og jeg er sikker på, at vi også er sjælevenner. Men det er bare ikke meningen, at vi skal være sammen som ægtepar.

Da Sarah Grünewald selv fortalte om skilsmissen på Instagram, skrev hun:

"Ras og jeg har truffet verdens sværeste, men vigtigste beslutning - det at gå fra hinanden. I den beslutning ligger en kæmpe sorg og en ubeskrivelig smerte, som vi i længere tid har givet plads, og som vi i stilhed har omfavnet og delt med hinanden".

Sarah Grünewald og dj'en og tekstforfatteren Rasmus Backhaus blev gift i 2014 og har sammen sønnen Luis, som blev født i disse dage for tre år siden.