VORES VALG

Valg-galskab: DR-reporter løber fra interview

En måbende Johanne Schmidt-Nielsen så til, da DR's journalist afbrød interviewet og løb efter økonomi- og erhvervsministeren.
Reporter skodder Johanne Schmidt-Nielsen og stormer efter Brian Mikkelsen.
Reporter skodder Johanne Schmidt-Nielsen og stormer efter Brian Mikkelsen. Foto: Screendump, Youtube.com

Det første udbrud af valgfeber er konstateret.

Denne frygtede sygdom, der smitter mange danskere med cirka fire års mellemrum, ramte i sidste uge DR's politiske reporter Anja Westphal midt under en live-udsendelse på DR Update.

Mens hun interviewer Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen, netop som valget er ved at blive udskrevet, sniger et jakkesæt indeholdende Brian Mikkelsen sig forbi i baggrunden.

Og så bliver fristelsen for stor.

"Det er klart, at Enhedslisten selvfølgelig kræver indflydelse for vores mandater. Vi leverer jo de afgørende stemmer, og det bety...", er Johanne Schmidt-Nielsen ved at sige, da Anja Westphal afbryder.

"Ved du hvad, Johanne S... Brian Mikkelsen!!," råber hun og løber i fuld gallop efter økonomi- og erhvervsministeren.

"Vi er på direkte, kan vi lokke dig t....," fortsætter Anja Westphal, inden DR's producer skynder sig at klippe tilbage til studieværten, der kæmper for at holde masken.

Behandlingen af Johanne Schmidt-Nielsen er ikke velset blandt Youtube's brugere, hvor brugeren MortenCopenhagen står for den mest populære kommentar:

"Helt ærligt, Anja. Hvad med en undskyldning?"

Se den vanvittige situation HER

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.