Tårer og trøste-knus i Vild med dans: Grådkvalt komiker færdig
Komiker Ane Høgsberg og Esbern Syhler-Hansen er ude af "Vild med dans". Billedtekst: Komiker Ane Høgsberg og Esbern Syhler-Hansen er ude af "Vild med dans". Byline:
Fredag aften blev det et farvel til komikeren Ane Høgsberg og Esbern Syhler-Hansen i "Vild med dans."

Paso double, wienervals, salsa og tango var de fire danse, der var på programmet fredag aften i TV2-programmet "Vild med dans".

For komikeren Ane Høgsberg og danseren Esbern Syhler-Hansen blev aftenens dans den sidste i showet, da seerne ikke sendte dem videre fra omdans mod kokken Dak Ladaporn og Thomas Evers Poulsen.

Allerede inden afgørelsen havde de to nydansere svært ved at holde tårerne tilbage, og da afgørelsen var faldet, brød Ane Høgsberg ud i gråd.

Selvom det kun var andet program i sæsonen, var der et par af nydanserne, der fik flotte ord af dommerne for deres fodarbejde i de svære standard-latin-danse.

Det gjaldt blandet andet skuespillerinden Iben Hjejle, der fik ros for sine højre- og venstredrejninger i sin wienervals med partneren Morten Kjeldgaard.

- Tillykke med en sindssyg flot wienervals, sagde dommer Jens Werner til parret, der også sidste uge var dommernes favoritter.

Komikeren Simon Jul, der allerede har bemærket sig med jokes og godt humør i showet, skulle se alvorlig ud i hele tre minutter, da han gik på gulvet i en tango med partneren Claudia Rex. Men det klarede han, og fik oven i købet ros fra dommerne.

Det er 14. gang, "Vild med dans" løber over skærmen. Næste fredag skal endnu et par stemmes ud.

/ritzau/FOKUS