Se billederne: De danske drenge nyder solen
De kæmper på banen, men slapper af på stranden, når de har fri Scanpix
Blot fordi de er videre i VM, betyder det ikke, at de danske håndboldherrer bruger alt deres tid på taktik og træning. Der er også tid til at nyde varmen og sige hej til kæresterne.

I aften går det løs igen – de danske drenge skal endnu en gang vise, hvad de dur til på håndboldbanen, og forhåbentlig skuffer de ikke.

De vandt over Polen i lørdags, og i dag skal de altså spille igen, så der er knald på og nok at se til.

Ja, faktisk er det hårdt arbejde at spille VM, men ikke mere hårdt end at håndboldspillerne også får sneget lidt solbadning ind.

LÆS OGSÅ: Mikkel Hansen - rig og fri på markedet

Et foto på Instagram afslører, at i hvert fald en lille flok af mændene har været en tur på stranden og nydt solen, skriver Se og Hør. De viser et foto og en tekst af Rasmus Lauge, som fortæller, at kroppene plejes i det gode vejr, før det igen går løs.

Også Lasse Svan nævner på sin Instagram-profil, at der er sol i Doha.

Og det medfølgende foto af ham selv og den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen afslører da også, at der er skyfri himmel, solskin og al mulig grund til at tage solbrillerne i brug.


 

LÆS OGSÅ: Så meget påvirker mænd dig

'Min forlovede er på besøg'

Under Danmarks kamp mod Rusland, fangede Ektra Bladet spilleren Mads Christensen, og han fortalte, at hans forlovede, Regitze og parrets datter Alberte fulgte kampen fra sidelinjen:

- Det var skønt at spille foran dem – og dejligt at vide, at de er her, sagde han.

LÆS OGSÅ: Det siger din tunge om dig

Forhåbentlig har også han haft mulighed for at slappe af i solen med sin lille familie. Og vi krydser fingre for, at alle de solbadende håndboldspillere har brugt rigeligt med solcreme, så ingen af dem er hæmmet af solskoldning eller røde overarme, når de i aften igen skal spille.