Mikkel Hansen: Rig og fri på markedet
Er du også lidt lun på Mikkel Hansen? Vidste du, at han er single... Scanpix/ Claus Fisker
I disse dage kæmper han for Danmark, men privat står den ikke på holdsport. Mikkel Hansen er single, og det gør ham bestemt ikke mindre attraktiv at kigge på under VM.

Mon ikke et pigehjerte eller to banker lidt ekstra, når den danske håndboldspiller Mikkel Hansen folder sig ud på banen under denne omgang af VM. Han er skarp som altid, helt sin egen, og så er han altså både single og efter sigende ret velhavende.

Bor alene i Paris

Skulle man sætte en karakter på Mikkel Hansen, så bevæger den sig klart i toppen af skalaen. Hvorfor? Jo, han er en af verdens bedste håndboldspillere, han er single, bor i Paris og så tjener han godt.

LÆS OGSÅ: Anne Louise Hassing tæt på

Men sådan har det ikke altid været, ifølge ugebladet Her & Nu. Indtil for nylig delte Mikkel Hansen sin kærlighed med kæresten Julie Hviid, som boede med ham i Paris, hvor han spiller i klubben Paris St. Germain.

Parret skiltes efter et forhold, hvor de både nåede at bo i Paris, Barcelona og København. Men kærligheden holdt ikke, og Julie Hviid er nu flyttet fra den højloftede lejlighed i 8. Arrondissement, som de hidtil har delt, skriver Her & Nu, der også kan fortælle, at det er omtrent et halvt år siden, at hun flyttede.

LÆS OGSÅ: Det siger din tunge om dig

Tjener godt

Mikkel er af gode grunde nødt til at blive i Paris – og hvis han er ked af det ødelagte forhold, så kan han i hvert fald glæde sig over, at han er økonomisk godt kørende.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan falder du i søvn igen

B.T. beretter, at håndboldspilleren får 270.000 kroner udbetalt hver måned samt fri bil, bolig, sponsorater og bonusaftaler. Og med sådan en løn, så er det værste sted at bo da ikke Paris – byen, der bugner af designtøj, smukke møbler, fornøjelser og pragtfuld mad. Jo, der er nok af skønne ting at bruge formuen på.