Snøft snøft: Se hunde-videoen, som får tårerne frem
Heldigvis ender historien om den lille Chihuahua godt. Screendump, Youtube
En sørgende, hjemløs chihuahua veg ikke fra sin døde vens side.

Gennem måneder havde amerikanske Lauren Kribbs nydt synet af to herreløse, men legesyge chihuahuaer - en han og en hun - lege i den lokale park. Det fortæller Hunden.dk i en rørende artikel.

De to hunde i parken var altid sammen, og det gjorde Lauren Kribbs i godt humør, når hun så dem lege. Men en aften, hvor Lauren Kribbs var på vej hjem fra sit job, opdagede hun, at den ene hund, tæven, var død.

Den stakkels vovse var kørt over og lå ved siden af vejen. Tævens faste buddy prøvede igen og igen at vække hende. Det var hjerteskærende at se på. Han veg ikke fra hendes side og nægtede at tage den mad til sig, som han blev tilbudt.

Næste morgen sad hanhunden stadig og holdt vagt ved hun-hundens lig, og så tog Lauren Kribbs en beslutning. Hun filmede den sørgende hund og lagde videoen op på YouTube og Reddit samtidig med, at hun efterlyste en venlig sjæl, der ville tage hunden til sig.

En anden kvinde, Amanda Luckey, så efterlysningen og valgte at hente hunden, give den et dyrlægetjek og tage ham hjem til sig, indtil der er fundet et godt, blivende hjem. Hvilket nok ikke bliver svært - den rørende historie er nemlig blevet omtalt i nyhederne på en amerikansk tv-station.