Kræftsyg dreng får hunde-hilsner fra hele verden
Her er en af de tusinder og atter tusinder af hunde, som ønsker den kræftsyge teenage-dreng god bedring. Facebook
Et rørende initiativ har sat gang i en sand billedstorm på Facebook.

Selv de mest vinterkolde hjerter må tø op af et besøg på en i øjeblikket yderst populær Facebook-side, der er lavet for at opmuntre en kræftsyg dreng.

16-årige Anthony fra Arizona i USA har leukæmi og gennemgår lige nu et forløb med kemoterapi på et hospital i Phoenix. Han elsker hunde, så derfor fandt en ven af familien på at lave Facebook-siden, hvor hun opfordrede alle til at sende et foto af deres hund og en lille hilsen til Anthony.

Initiativet har sat gang i en sand billedstorm på Facebook. Siden blev oprettet i december, og siden er hilsnerne bogstaveligt talt væltet ind fra hele verden. Billeder af legende hunde, sovende hunde, glade hunde, tykke hunde og små hunde. Puddelhunde med nytårshatte på, chihuahua'er i nissetøj og bistre boxere. Det er sågar billeder af en af den amerikanske hærs hunde i tjeneste i Afghanistan.

(artiklen fortsætter under billedet)

Her ses en af de mange hilsner, der er blevet postet på siden.

I skrivende stund er der postet mere end en halv million rørende hunde-hilsner til drengen, skriver initiativtageren til siden, Roberta Lucero-Koron Ro Joe, i en update. Mere end 800.000 har liket siden.

Anthonys mor, Kristen Lyons, har også skrevet en update, hvor hun fortæller, at familien har hygget sig og sagt 'nåååhr' og 'næææh' til alle billeder og videoklip, og at de værdsætter hvert et bidrag.

Hvis du har lyst til at sende en hundehilsen (eller katte - dem er der også nogle stykker af) til Anthony, skal du gå ind på Facebook-siden og trykke på 'deltager'. Du deltager ikke i noget - siden er bare designet som et arrangement. Når du har gjort det, kan du sende din hilsen.

Tryk her for at komme til siden

Politihunden Elvis med ejer har også postet et foto.