Rocker fragtede skuddræbt 21-årig til hospitalet
Københavns Vestegns Politi søger i øjeblikket efter gerningsstedet i nærheden af Brøndby Stadion. En 21-årig mand blev torsdag aften skudt et sted på den københavnske vestegn. Foto: Annelene Petersen/Scanpix
Politiet håber på vidner i sagen om et drab på den københavnske vestegn. Sort Seat bragte offer til sygehus.

Et fuldgyldigt medlem af en rockerklub kørte torsdag aften en døende 21-årig mand til hospitalet i Glostrup.

Også en bror til offeret, der var blevet ramt af et skud i brystet, var med i den bil, der bragte den unge mand til hospitalet.

- Han bliver erklæret død omkring klokken 21.30, siger politiinspektør Svend Foldager fra Københavns Vestegns Politi.

Forbrydelsen menes at være sket cirka klokken 21. Gerningsstedet menes at være i industriområdet ved Kirkebjerg Parkvej i Brøndby, oplyser politiet.

Derfor efterlyser man vidner, der så noget mistænkeligt i området.

Svend Foldager siger, at hverken rockeren eller broren til den dræbte har været særlig samarbejdsvillige. Det er uklart, om de to var til stede, da den 21-årige blev skudt.

- Men det lyder som om, at de to brødre har samlet rockeren op, og så kører de ned til gerningsstedet, siger Svend Foldager. Han ønsker ikke at oplyse, hvilket ærinde de tre mænd skal have haft på stedet.

Fredag eftermiddag oplyser politiet, at videoovervågning fra hospitalet har vist, at en tredje mand var med til aflevere den døende mand. Muligvis ankom de i flere forskellige biler.

I hvert fald nogle af mændene var kørende i en sort Seat Leon. Den menes at være kørt fra Brøndbyøster Torv og videre til Kirkebjerg Parkvej.

Hvad angår motiv, er politiet mere eller mindre på bar bund. Intet tyder dog på, at der er en forbindelse til den igangværende konflikt i København.

- Vi hælder til, at det er noget, der er opstået her og nu, siger Foldager.

Foreløbigt har politiet ikke andre vidner til episoden end den fåmælte bror og rockervennen. Fredag håber politiet desuden på at høre fra den tredje mand, der ses på overvågningsbilleder fra hospitalet.

Et andet muligt spor i sagen handler om, at et vidne torsdag aften skal have hørt tre personer stå og skændes i krydset mellem Park Allé og Brøndbyvestervej. Politiet hører gerne fra andre vidner til dette skænderi.

På samme måde vil efterforskerne gerne i kontakt med folk, der har set en sort Seat Leon på den københavnske Vestegn fredag aften.

Også en mindre sølvgrå bil har muligvis været til stede i forbindelse med episoden.

/ritzau/