Leonardo DiCaprio havde mor med til Oscar-fest

Leonardo DiCaprio havde sin mor under armen som sin Oscar-date i år, og det skyldes, at moren altid har støttet ham, forklarede stjernen.
Leonardo DiCaprio havde valgt at tage sin mor med til årets Oscar-uddeling.
Leonardo DiCaprio havde valgt at tage sin mor med til årets Oscar-uddeling. Foto: Richard Shotwell/AP

Han har dannet par med nogle af verdens smukkeste kvinder og er en af Hollywoods mest eftertragtede ungkarle, men alligevel valgte Leonardo DiCaprio ved dette års Oscar-show at tage sin mor, Irmelin Indenbirken, med som sin date.

Og det skyldes, at moren altid har været der for ham, forklarede "The Revenant"-stjernen ABC News.

For da Leonardo DiCaprio var barn og voksede op i Los Angeles, brugte forældrene alle deres eftermiddage på at tage sønnen med til auditions efter skoletid.

Til ABC News beskrev den populære skuespiller sig selv som et "over-ambitiøst barn", der var fast besluttet på at blive skuespiller, og heldigvis for stjernen lyttede hans forældre altid til den drøm.

- Og jeg kunne aldrig være mere taknemmelig, lød det fra "Titanic"-skuespilleren, der natten til mandag i dansk tid vandt sin første Oscar-statuette for sin rolle i filmen "The Revenant".

Leonardi DiCaprio har været nomineret til den prestigefyldte filmpris hele seks gange i alt. Første gang var for 22 år siden i begyndelsen af 1990'erne, hvor han var nomineret for bedste birolle for sin præstation i filmen "What's Eating Gilbert Grape?".

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.