Leonardo DiCaprio havde mor med til Oscar-fest
Leonardo DiCaprio havde valgt at tage sin mor med til årets Oscar-uddeling. Foto: Richard Shotwell/AP
Leonardo DiCaprio havde sin mor under armen som sin Oscar-date i år, og det skyldes, at moren altid har støttet ham, forklarede stjernen.

Han har dannet par med nogle af verdens smukkeste kvinder og er en af Hollywoods mest eftertragtede ungkarle, men alligevel valgte Leonardo DiCaprio ved dette års Oscar-show at tage sin mor, Irmelin Indenbirken, med som sin date.

Og det skyldes, at moren altid har været der for ham, forklarede "The Revenant"-stjernen ABC News.

For da Leonardo DiCaprio var barn og voksede op i Los Angeles, brugte forældrene alle deres eftermiddage på at tage sønnen med til auditions efter skoletid.

Til ABC News beskrev den populære skuespiller sig selv som et "over-ambitiøst barn", der var fast besluttet på at blive skuespiller, og heldigvis for stjernen lyttede hans forældre altid til den drøm.

- Og jeg kunne aldrig være mere taknemmelig, lød det fra "Titanic"-skuespilleren, der natten til mandag i dansk tid vandt sin første Oscar-statuette for sin rolle i filmen "The Revenant".

Leonardi DiCaprio har været nomineret til den prestigefyldte filmpris hele seks gange i alt. Første gang var for 22 år siden i begyndelsen af 1990'erne, hvor han var nomineret for bedste birolle for sin præstation i filmen "What's Eating Gilbert Grape?".

/ritzau/FOKUS