Agger har savnet hårdt engelsk juleprogram

Brøndby-spilleren har haft svært ved at se fodbold i fjernsynet hen over julen, men pausen har gjort godt.
Daniel Agger har for første gang i ni år ikke spillet med i Premier Leagues tætpakkede juleprogram.
Daniel Agger har for første gang i ni år ikke spillet med i Premier Leagues tætpakkede juleprogram. Foto: KHAN TARIQ MIKKEL/free

For første gang i ni år var Daniel Agger ikke involveret, da det berømte tætpakkede juleprogram i Premier League blev afviklet omkring jul og nytår.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

Det skyldes selvfølgelig, at den danske landsholdsanfører sidste sommer skiftede fra Liverpool til Brøndby efter otte et halvt år i den traditionsrige engelske storklub.

Tirsdag havde Daniel Agger første træningsdag i år med Brøndby, men selvom juleprogrammet i England er hårdt for kroppen, så har det også sat spor i ham på en god måde.

- Det har været godt for kroppen at holde fri. Men jeg må sige, at det har været svært at sidde og se fodbold i fjernsynet.

- Det havde jeg måske ikke lige regnet med. Jeg ville gerne have stået på et af de der stadioner, siger Daniel Agger.

- Men måske er det meget naturligt, når man har været inde i det de sidste mange år. Når man lige pludselig ikke står på stadion, men sidder og ser det i fjernsynet, så trækker det alligevel.

- Men jeg har nydt min ferie. Jeg har holdt mig i gang i ferien, og jeg er klar til at starte op, siger han.

Brøndby-truppen skal snart på træningslejr i Portugal. Den 22. februar spiller klubben ude mod AaB i den første kamp i Superligaen efter vinterpausen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.