Kendt tv-vært får millionløn

Arbejdsliv
(Foto: Foto: Jeppe Bjørn Vejlø/Ritzau Scanpix/arkiv)
Jakob Kjeldbjerg tjener mere på at være vært på "Robinson Ekspeditionen", end han gjorde, da han spillede i den engelske fodboldklub Chelsea.

Tv-værten og den tidligere fodboldspiller Jakob Kjeldbjerg har aldrig tjent mere, end han gør i dag.

Det fortæller han i sin nye bog "Survivor", skriver Ekstra Bladet.

Jacob Kjeldbjerg er vært på TV3-programmet "Robinson Ekspeditionen", og den tjans indbringer ham mere, end han fik, da han spillede i den engelske klub Chelsea. Her fik han én million kroner om året plus et sign on fee, det vil sige en tiltrædelsesbonus, på en million. Samtidig sikrede hans kontrakt ham, at beløbet automatisk steg år for år.

Tv-værten vil ikke sige mere konkret, hvad han tjener i dag, men han slår fast, at det er mere end i Chelsea.

- Jeg har en kontrakt med TV3, og der står, at jeg ikke må fortælle, hvad jeg tjener, og det fortæller jeg heller ikke konkret i bogen. Men man kan jo selv lægge to og to sammen, og når jeg siger, at det er mere, end jeg tjente i Chelsea, så er det mere end en million, jeg tjener, siger Jakob Kjeldbjerg til Ekstra Bladet.

Når den kendte vært er på optagelse med "Robinson Ekspeditionen", er han væk hjemmefra i 40 dage. Derudover er også forberedelse og efterproduktion en del af Jakob Kjeldbjergs arbejdstid. 

- Det er 24 timer i døgnet, syv dage i ugen, når jeg arbejder. Jeg er meget væk fra familien, og især da vi havde små børn, mærkede jeg, hvor hårdt det kan være. Det er en stor pris at betale, når man kommer hjem fra 'Robinson', og man har været bortrejst i halvdelen af sit nyfødte barns levetid, siger Jakob Kjeldbjerg til Ekstra Bladet.

Nyheder

Nye ferieregler:

Du får færre penge

på kontoen